Zakładam że to ona, a jeżeli nawet nie to ten ktoś ma rację. Popełniłam błąd nie umieszczając jej nicku przy opowiadaniu. Co prawda kilka postów niżej poinformowałam kto jest autorką opowiadania i dyskutując wymienialiśmy ją wielokrotnie ale powinnam była pod tytułem Revelations wymienić autora. Wysłałam już do niej list z przeprosinami, prosiłam ją także o wyrażenie zgody na tłumaczenie i umieszczanie Revelations na naszej stronie. Przesłałam jej także serdeczne pozdrowienia od wielbicieli jej twórczości. Oczywiście uzupełnię Objawienie o jej dane. Będę czekać co odpisze. Nie zmienia to faktu że strasznie mi nieprzyjemnie. Czuję się okropnie tym bardziej, że wygląda jak bym sobie przypisywała autorstwo opowiadania....Zobaczymy co odpisze. Co o tym sądzicie?It has come to my attention that you are translating my story, Revelations, into Polish and posting it at this forum under your own name. This is plagiarism - theft. You are not the author of this story. If you do not remove this story immediately, I will inform the moderators of the forum and let them take action.
EmilyluvsRoswell
Jeżeli to ona to cudownie że zagladnęła, ale skąd dowiedziała się o nas i szkoda że poznaliśmy ją przy tak niezręcznej okazji .
I'm very sorry, Emily