4 sezon vs. The Lost City
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
4 sezon vs. The Lost City
Mam pytanko. Czy jest coś może wiadomo na temat 4. sezonu Roswell :?:Czy w ogóle jest wplanach :?:Za tydzień ostatni odcinek 3. sezonu Z góry dziękuję za odpowiedź
Z pozdrowionkamiHexe
Niestety - czwartego sezonu w TV nie będzie. Powstał tylko "wirtualny" czwarty sezon, w całości napisany przez fanów. W Polsce rusza projekt przetłumaczenia go. Ponadto - ponieważ nie wszystkim się podobał - powstał pomysł stworzenia naszego polskiego. Wszystko to jednak jest raczej specyficznym rodzajem fan-fictionów. Kolejna seria Roswell nie powstanie.Ale - są pewne nadzieje na film.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
Roswell na MPeg
Pilnie poszukuje odcinkow Roswell w formacie MPEG (byle nie DivX czy QuickTime) za rozsadną cenę, oczywiście... A tak przy okazji - chcecie ujżeć niedługo pierwszy polski serial S-F w stylu Roswell + Smallville?? Przygotujcie się na wielką pomoc dla mnie, poprzez głośnie domaganie się wyprodukowania serialu. Szczegóły wktórce!!!!!!
Witam,
Pisze tu poraz pierwszy więc chciałem się serdecznie ze wszystkimi przywitać.
Pisze tu poraz pierwszy więc chciałem się serdecznie ze wszystkimi przywitać.
Dołanczam się do tego i też poszukuje.Pilnie poszukuje odcinkow Roswell w formacie MPEG (byle nie DivX czy QuickTime) za rozsadną cenę, oczywiście
Głupie pytanie , proste, że TAKA tak przy okazji - chcecie ujżeć niedługo pierwszy polski serial S-F w stylu Roswell + Smallville??
No to się DOMAGAMPrzygotujcie się na wielką pomoc dla mnie, poprzez głośnie domaganie się wyprodukowania serialu
Nie moge sie już doczekaćSzczegóły wktórce!!!!!!
PozdrawiamMateusz "mg95"
też się cieszę, ale z powodu dwóch kuzynów bliźniaków jestem lekko ograniczony czasowo ( postaram się podoczytywać forum i zacząć pisać, ale wpierw muszę jeszcze dokończyć Graduation(Crash i 4AAAB już obejżałem ) ).
Nan nie zawiele promocji byś chciała?? 1zł na płycie to chyba ostro nie poza tym narazie nie mam materiałów, zeby zrobić taką promocyjną płytę(np. z dodatkami) to może wkrótce...
Nan nie zawiele promocji byś chciała?? 1zł na płycie to chyba ostro nie poza tym narazie nie mam materiałów, zeby zrobić taką promocyjną płytę(np. z dodatkami) to może wkrótce...
Co do serialu, to sprawa jest taka - znam odpowiednia osobe, z ktora juz rozmawialem. Ale tvn nie jest pewien, co do potencjalnego sukcesu takiego serialu. Kiedy zloze pomysl na serial na biurku tvn, do potrzebne bedzie, zebyscie wy WSZYSCY CO DO JEDNEGO wyrazili swoja aprobate!!!!!! Kiedy dam wam "znac", prosze, abyscie WSZYSCY lacznie z RODZICAMI, DZIADKAMI, WOJKAMI, CIOCIAMI, KOLEGAMI, wysylali pocztowki na adres tvn z napisem CHCEMY WYPRODUKOWANIA SERIALU "THE LOST CITY" !!! Albo e-mail'e z takimi tekstami na adres e-mail tvn. ALE zrobicie to DOPIERO KIEDY DAM ZNAC !!!! Ponadto powinien pojawic sie na stronie roswell.xcom.pl news o moim planie + streszczenia 3 odcinkow The Lost City. Mozecie mi nie wierzyc, ale sprawa jest BARDZO POWAZNA. APELUJE O WASZA POMOC. tvn nie da sie przekonac, poki w recepcji nie wyladuje przynajmniej 100 tys. pocztowek, lub 100 tys. e-maili!!!!!! Tylko czekajcie na moj znak do "ataku".
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Dobra, Fozi, czekamy. Ja na pewno się przyłączę. Hmm, tylko dlaczego polski serial ma mieć tytuł "The Lost City" ?
Hej, Vilandra, do dobrego serialu S-F wcale nie potrzeba dużo efeków specjalnych. Ile ich było w 1 sezonie Roswell?
Hej, Vilandra, do dobrego serialu S-F wcale nie potrzeba dużo efeków specjalnych. Ile ich było w 1 sezonie Roswell?
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")