Witamy na forum.roswell.pl
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Witamy na forum.roswell.pl
<center>
UWAGA - INFORMACJA ADMINISTRATORA
WCALE nie musisz się witać, aby zacząć korzystać z Forum. Jeśli jednak bardzo chcesz, to możesz to zrobić w tym wątku, ale zdobądź się na coś oryginalnego. Albowiem "Cześć, jestem LizParker59", to tylko strata czasu, nie tylko twoja.
o'Admin
</center>
Witam wszystkich! Postanowilam tu zajrzec, bo juz od dawna na komnacie jestem zalogowana( tylko ostatnio mi nie dziala )
Tam bylam Milka, tu jestem Lucą Na imie mam Sylwia
I bardzo przepraszam, za brak polskich literek, ale tak jakos nieprzyzwyczajona jestem
Pozdrawiam!!
UWAGA - INFORMACJA ADMINISTRATORA
WCALE nie musisz się witać, aby zacząć korzystać z Forum. Jeśli jednak bardzo chcesz, to możesz to zrobić w tym wątku, ale zdobądź się na coś oryginalnego. Albowiem "Cześć, jestem LizParker59", to tylko strata czasu, nie tylko twoja.
o'Admin
</center>
Witam wszystkich! Postanowilam tu zajrzec, bo juz od dawna na komnacie jestem zalogowana( tylko ostatnio mi nie dziala )
Tam bylam Milka, tu jestem Lucą Na imie mam Sylwia
I bardzo przepraszam, za brak polskich literek, ale tak jakos nieprzyzwyczajona jestem
Pozdrawiam!!
Last edited by Luca on Sun Dec 21, 2003 12:13 pm, edited 1 time in total.
- Agusi@-chan
- Nowicjusz
- ciekawska_osoba
- Fan
Hmm... bo ja dostałem raport o niedostarczeniu przesyłki (podany adres nie istnieje). Właśnie z linkiem aktywującym konto "Milka"...
To co mam z tym zrobić? Aktywować, nie aktywować?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Ok więc tak:
Bardzo mi się ta stronka i forum podobają Taki mnie chwycił entuzjazm na to wszystko, że poprostu w użytkowniku "Maria" podałam zły e-mail...tzn inny I miałam z tym problem bo nie szło zmienić , więc zrobiłam drugiego użytkownika "Marija" jak widać...Bo właściwie od początku miałam być Mariją
Przepraszam, że ledwo się pojawiłam robię zamieszanie, ale myśle, że będziecie wyrozumiali dla mnie i nie pogniewacie się o tych dwóch użytkowników
Jeszcze raz chciałam powiedzieć, że świetna strona i forum...
Idę działać na tematy
Bardzo mi się ta stronka i forum podobają Taki mnie chwycił entuzjazm na to wszystko, że poprostu w użytkowniku "Maria" podałam zły e-mail...tzn inny I miałam z tym problem bo nie szło zmienić , więc zrobiłam drugiego użytkownika "Marija" jak widać...Bo właściwie od początku miałam być Mariją
Przepraszam, że ledwo się pojawiłam robię zamieszanie, ale myśle, że będziecie wyrozumiali dla mnie i nie pogniewacie się o tych dwóch użytkowników
Jeszcze raz chciałam powiedzieć, że świetna strona i forum...
Idę działać na tematy
Jeszcze nie ffiem
{o} aktywowac!! Jak najbardziej- bede wdzieczna ( tu chodzi o moje stare konto ) A ja najwioczniej z pospiechu zle napisalam adres{o} wrote:Hmm... bo ja dostałem raport o niedostarczeniu przesyłki (podany adres nie istnieje). Właśnie z linkiem aktywującym konto "Milka"...
(poprawny to milka_111@interia.pl )
Janetko ja tez sie ciesze:*
już działa
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
To mam któreś konto usunąć?Marija wrote:Ok więc tak:
Taki mnie chwycił entuzjazm na to wszystko, że poprostu w użytkowniku "Maria" podałam zły e-mail...tzn inny I miałam z tym problem bo nie szło zmienić , więc zrobiłam drugiego użytkownika "Marija" jak widać...Bo właściwie od początku miałam być Mariją
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
- Agusi@-chan
- Nowicjusz
Ehm... Bo najpierw to się trzeba zarejestrować... Konto na xcom i na forum xcom to dwie różne rzeczy.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך