Stare i nowe
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Stare i nowe
Moi drodzy forumoowicze! Jak czytacie sobie forum to może zauważyliście tak jak ja, że ludzie tu piszący w dawnych czasach stworzyli pewną więź, rodzinę. Dlatego uważam, że powinniśmy podtrzymywać tradycję forum i jeśli starzy forumowicze już się tutaj nie udzielają, to my powinniśmy przejąć stery i postarać się bliżej poznać, może zaprzyjaźnić!
Co sądzicie?
Co sądzicie?
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Re: Stare i nowe
Czips jestem jak najbardziej za czekałem na taką inicjatywę i na szczęście się doczekałemCzips wrote:Moi drodzy forumoowicze! Jak czytacie sobie forum to może zauważyliście tak jak ja, że ludzie tu piszący w dawnych czasach stworzyli pewną więź, rodzinę. Dlatego uważam, że powinniśmy podtrzymywać tradycję forum i jeśli starzy forumowicze już się tutaj nie udzielają, to my powinniśmy przejąć stery i postarać się bliżej poznać, może zaprzyjaźnić!
Co sądzicie?
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
tak sobie myślałam, czy by na naszej klasie na profilu z Roswell się nie ujawniać
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Czemu nie jak dla mnie każdy sposób jest dobry jestem za
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Ja też tak uważam i jestem za! Parę osób się wykruszyło, może więcej niż parę, ale tak często bywa na każdym forum. Dlatego młody narybek powinien przejąc stery :] Cóż, już nie taki młody, wszak wielu z nas już dawno widziało wszystkie odcinki i udzielało się w komentarzach na stronie.Czips wrote:Dlatego uważam, że powinniśmy podtrzymywać tradycję forum i jeśli starzy forumowicze już się tutaj nie udzielają, to my powinniśmy przejąć stery i postarać się bliżej poznać, może zaprzyjaźnić! Co sądzicie?
Co można by zrobić w tym kierunku? Organizować co jakiś czas czaty? Zachęcić wszystkich do zakładania tematów na forum o tym, co po za Roswell lubią i cenią, aby poznać się bliżej?
- MAX EVANS
- Fan
Znaczy się zdecydowaliśmy że od dziś działamy w trójkę w celu ożywienia tego forum i wzajemnego poznania się a co za tym idzie nawiązania więzi rodzinnej Czy ktoś zgłasza jakiś sprzeciw?
ja nie zgłaszam sprzeciwu!
jestem jak najbardziej za, chociaż dalej mam focha o to, że te terminy czata to zawsze po za moim zasięgiem
jestem jak najbardziej za, chociaż dalej mam focha o to, że te terminy czata to zawsze po za moim zasięgiem
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
To teraz została już tylko Beauty_Has_Come i jeśli ona również nie zgłosi żadnych sprzeciwów to przystąpimy od słów do czynówCzips wrote:ja nie zgłaszam sprzeciwu!
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Nie zgłaszam sprzeciwu W sprawie czata zostawiłam posta w czatowym temacie.MAX EVANS wrote:To teraz została już tylko Beauty_Has_Come i jeśli ona również nie zgłosi żadnych sprzeciwów to przystąpimy od słów do czynów
A jak się zapatrujecie na pozakładanie troszkę nowych, naszych tematów? O tym co lubimy, czym się interesujemy poza Roswell. Tak, żeby poznać się bliżej
- MAX EVANS
- Fan
Ok więc ty pierwsza jako pomysłodawczyniBeauty_Has_Come wrote:[A jak się zapatrujecie na pozakładanie troszkę nowych, naszych tematów? O tym co lubimy, czym się interesujemy poza Roswell. Tak, żeby poznać się bliżej
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
A chętnie, i to jeszcze w tym tygodniu odkryję troszkę swoją osobę w 2,3 nowych tematach - może pobudzi to forum do dyskusjiMAX EVANS wrote:Ok więc ty pierwsza jako pomysłodawczyni
- MAX EVANS
- Fan
A więc czekamyBeauty_Has_Come wrote:A chętnie, i to jeszcze w tym tygodniu odkryję troszkę swoją osobę w 2,3 nowych tematach - może pobudzi to forum do dyskusjiMAX EVANS wrote:Ok więc ty pierwsza jako pomysłodawczyni
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Ostatnio coś powoli zaczyna się na forum generować ruch Za każdym razem, kiedy się zaloguję widzę pomarańczowe znaczniki nowych postów
Dziękuję Maxowi, Czips, Irien7, Kassandrze, Kinii - za wsparcie swoimi postami ożywiania forum i za ich częstą obecność.
A więc, idzie nowe
Dziękuję Maxowi, Czips, Irien7, Kassandrze, Kinii - za wsparcie swoimi postami ożywiania forum i za ich częstą obecność.
A więc, idzie nowe
- MAX EVANS
- Fan
Beauty_Has_Come i o to właśnie chodzi nasze starania nie idą na marne
Ja też zacznę się niedługo udzielać, tylko sesję skończę Została mi do zrobienia strona we flashu i będę wolna
Nie ma za co. Cała przyjemność po mojej stronieBeauty_Has_Come wrote:Ostatnio coś powoli zaczyna się na forum generować ruch Za każdym razem, kiedy się zaloguję widzę pomarańczowe znaczniki nowych postów
A więc, idzie nowe
Tak jest dawaj do nas im więcej osób tym będzie weselej i ciekawiejJustynka wrote:Ja też zacznę się niedługo udzielać, tylko sesję skończę Została mi do zrobienia strona we flashu i będę wolna
- MAX EVANS
- Fan
Miło to usłyszeć a raczej przeczytać Fajnie że z dnia na dzień jest nas coraz więcej Trzymamy cię za słowo i oczekujemy z niecierpliwościąJustynka wrote:Ja też zacznę się niedługo udzielać, tylko sesję skończę Została mi do zrobienia strona we flashu i będę wolna
no więc moi drodzy kiedy następny czat? oczywiście uprzedzam, że od czwartku pracuję do 23:15
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Ja jestem otwarty na wszelkie wasze propozycje i dostosuje się do nich Choć nadal najbardziej pasują mi wtorki i piątki ok 21 tak jak to bywało do tej pory.Czips wrote:no więc moi drodzy kiedy następny czat? oczywiście uprzedzam, że od czwartku pracuję do 23:15