Marzenia
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
cholera...
musze przyznac Renya, ze zabilas mi cwieka
przyznaje, ze nie mam pojecia czy sie ze mnie nabijasz czy mowisz serio..
ps: od razu zboczeniec.. zero tolerancji.. z ta koza to bylo tylko raz...
ps2: moze i dam sie udobruchac, ale same musicie wymyslic jak to zrobic..
musze przyznac Renya, ze zabilas mi cwieka
przyznaje, ze nie mam pojecia czy sie ze mnie nabijasz czy mowisz serio..
ps: od razu zboczeniec.. zero tolerancji.. z ta koza to bylo tylko raz...
ps2: moze i dam sie udobruchac, ale same musicie wymyslic jak to zrobic..
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Kozą zdecydowanie nie Barankiem tym bardziej Ale ostatnio zaczęli mówić do mnie 'króliczku' I nie wiem czemu
Dlaczego się boję? A bo ja wiem... Chyba taki straszny jesteś... Jeśli obiecasz, że nic mi nie zrobisz przestanę się bać
Więc jeszcze poklepię po plecach i powiem 'biedactwo'. To powinno wystarczyć
Dlaczego się boję? A bo ja wiem... Chyba taki straszny jesteś... Jeśli obiecasz, że nic mi nie zrobisz przestanę się bać
Więc jeszcze poklepię po plecach i powiem 'biedactwo'. To powinno wystarczyć
Mam nadzieje, że tu podtextu nie było Króliczki są fajne, takie milusie i mięciutkiepiter wrote:kroliczku.. hm.. tego jeszcze nie probowalem..
'Could you punch me in the stomach and pull my hair?' Heh A tak na serio to się cieszę, że nic mi nie zrobisz Jestem już spokojnapiter wrote:obiecuje, ze nie grozi Ci z mojej strony nic o co nie poprosisz
Oj Piotruś nie złość się! Złość pięknośći szkodzi A tak poza tym strasznie wymagający jesteś Dobre słowo i miły gest już nie wystarczą? Co się z tymi ludźmi dzieje? No, ale znaj moje serce
Ja tez lubie kroliczki (zeeeeeroo podtekstow.. (tylko mam nadzieje, ze jasne jest, ze nie mowie o zwierzetach ))
cytatu nie kojarze.. nie ogladam filmow o przemocy w rodzinie..
mojej pieknosci nic nie zaszkodzi - lsnie blaskiem niezmaconym
powiedzmy, ze czuje sie udobruchany..
Renya.. w takim razie dziekuje.. (chyba)..
cytatu nie kojarze.. nie ogladam filmow o przemocy w rodzinie..
mojej pieknosci nic nie zaszkodzi - lsnie blaskiem niezmaconym
powiedzmy, ze czuje sie udobruchany..
Renya.. w takim razie dziekuje.. (chyba)..
no wiesz.. kroliczki.. Kroliczki... (pisma dla panow poruszaja jakies skojarzenia? )
yhym.. zapomnialem, ze lubisz 'czarna muze'.. az mi zal tego Eminema.. on tak strasznie chcialby byc Murzynem... mniej wiecej jak Michael "I Like Children" Jackson, tylko na odwrot
yhym.. zapomnialem, ze lubisz 'czarna muze'.. az mi zal tego Eminema.. on tak strasznie chcialby byc Murzynem... mniej wiecej jak Michael "I Like Children" Jackson, tylko na odwrot
ehh.. od razu widac, ze Cie tu nie bylo jak Miodzio jeszcze zylo... ale nie przejmuj sie.. z czasem bedziesz rownie zepsuta jak myPowiedzmy? To to było mało?