.TYLE LAT.!!
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
.TYLE LAT.!!
Ostatnio ktoś napisał do mnie na maila. prosił o podanie adresów do moich FF. Zrobiło mi sie nieziemsko miło. Tak dawno tu nie byłam, a jednak znalazła sie osoba która zwróciła uwage na to co robiłam
minęło 4 lata. miałam 13 lat jak zaczęłam tu uczęszczać (na poczatku jeszcze na komnacie) czas szybko leci, jednak Roswell Zawsze Pozostanie W Moim Sercu
Całuje Was
Gosiek
minęło 4 lata. miałam 13 lat jak zaczęłam tu uczęszczać (na poczatku jeszcze na komnacie) czas szybko leci, jednak Roswell Zawsze Pozostanie W Moim Sercu
Całuje Was
Gosiek
- hooligan-90
- Gość
Re: .TYLE LAT.!!
ja sie aż popłacze tak normalnie wspomneniami zaleciało
wbrew pozorom też tutaj czasami zaglądam ale to tylko czasami i całowanie jest nie higieniczne bleee
wbrew pozorom też tutaj czasami zaglądam ale to tylko czasami i całowanie jest nie higieniczne bleee
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
Ramzes... TY ŻYJESZ! A myślałam, że piach cię zasypał. Witaj z powrotem! Miejmy nadzieję, że znów zaczniesz się udzielać
hehehe a co chodziły pogloski ze umarłem ??
jak napisałem wyżej czasami wpadam tutaj ale nawet się nie loguje bo posty ino przybywają w twórczości a feeeeee
WOW nie mam rangi Pleciugaaaaaa a tak bardzo dawniej się starałem o jej zmianę
jak napisałem wyżej czasami wpadam tutaj ale nawet się nie loguje bo posty ino przybywają w twórczości a feeeeee
WOW nie mam rangi Pleciugaaaaaa a tak bardzo dawniej się starałem o jej zmianę
Lubi mnie tu niewielu :p
Nie chwal dnia przed zachodem słońca
A wiedz, że teraz bycie pleciugą jest jeszcze dotkliwsze, bo wtedy nick jest napisany w kolorze różu majtkowego
A wiedz, że teraz bycie pleciugą jest jeszcze dotkliwsze, bo wtedy nick jest napisany w kolorze różu majtkowego
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
Ty Lepiej Nie WpadajRamzes wrote: jak napisałem wyżej czasami wpadam tutaj ale nawet się nie loguje bo posty ino przybywają w twórczości a feeeeee
:
Proponuje tylko odwiedziać. a z uplywem czasu wdawac sie w co to ważniejsze dyskusje.
twórczość. Moja wena znikła bezpowrotnie. Kiedy sie obudzi...
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
jejku faktycznie minęło tyle lat miałam 18 lat jak tu przybyłam pierwszy raz. poznałam wielu ludzi fajnych. ostatnio nie bywałam tu, ale to się zmieni pozdrawiam wszystkich bardzo :*
Jane Cahill
O pamietam, jak na początku zaczytywałam sie w FF, ale to było w 2003 kurcze ale czasu minęło :***