Urodziny....
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
khm.. niniejszym chcialbym w dniu urodzin zyczyc wszystkiego najlepszego starszej ode mnie o dokladnie jeden dzien Marcie aka Onarkowi aka Trenerowi Niewyzytych Wiewiorek wszystkiego najlepszego. trudno byloby mi zapomniec o jej urodzinach.. w koncu sa dokladnie w przeddzien moich...
cholera.. tak mi przyszlo na mysl... chyba zajrze do kalendarzyka i sprawdze kto jutro ma urodziny...
cholera.. tak mi przyszlo na mysl... chyba zajrze do kalendarzyka i sprawdze kto jutro ma urodziny...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Aaaaa piter co za niespodzianka Jak miło, że pamietałeś Dziękuję Magea Tobie też dziękuję za pamięć
Więc Drogi mały człowieczku w zielonych rajtuzach Członku Markowej mafii W dniu Twoich urodzinek (jesteś już tak samo stary jak ja ) życzę Ci przede wszystkim 'tego' jachtu bo może się przydać, zdania jak najlepiej s... se.. nie mogę tego wymówić EGZAMINÓW Dużo dużo mleczka I innych białych rzeczy I wszystkiego czego tylko zapragniesz.
Więc HAPPY BIRTHDAY!
Więc Drogi mały człowieczku w zielonych rajtuzach Członku Markowej mafii W dniu Twoich urodzinek (jesteś już tak samo stary jak ja ) życzę Ci przede wszystkim 'tego' jachtu bo może się przydać, zdania jak najlepiej s... se.. nie mogę tego wymówić EGZAMINÓW Dużo dużo mleczka I innych białych rzeczy I wszystkiego czego tylko zapragniesz.
Więc HAPPY BIRTHDAY!
Nieco spóźnione serdeczne życzenia urodzinowe dla Onarek i oczywiście dla pitera Zdrowia, szczęścia, pomyślności i wszystkiego tego, o czym marzycie, a co się jeszcze nie spełniło. I jak najlepszych ocen z egzaminów Czyli krótko mówiąc - wszystkiego najlepszego! urodziny:
Mężczyzna uważa, że wie, ale kobieta wie lepiej. - chińskie
Więc piter, jesteś trzecią znaną mi osobą, która ma urodziny 26 stycznia Faajnie...
No nic, wszystkiego najlepszego Tobie, piter , mojemu choremu bratu, który leży teraz w szpitalu i siostrze, która kończy dziś osiemnastkę
Buziak Wam wszystkim
No nic, wszystkiego najlepszego Tobie, piter , mojemu choremu bratu, który leży teraz w szpitalu i siostrze, która kończy dziś osiemnastkę
Buziak Wam wszystkim
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
dziekuje wszystkim, ktorzy pamietali..
Elu, You know me too well...
nowa, 26.01 to po prostu taki fajny dzien.. kazdy by sie chcial dzisiaj urodzic...
Lizzy, musze przyznac, ze podoba mi sie plan ze spelnieniem wszystkich marzen... zle by nie bylo...
bez mleczka sie obejdzie, Marku_2 , ale za jacht i sesje dziekuje
Tobie Magea tez dzieki..
Renya, wstawilem co chcialem (a za 'n' wstaw sobie 20.. zegnaj jedynko na przedzie..)
niniejszym chcialbym zaznaczyc, ze ustanowilem nowy standard dla 'bycia w kwiecie wieku' - w tym roku kwiat wieku obejmuje 20latkow
Elu, You know me too well...
nowa, 26.01 to po prostu taki fajny dzien.. kazdy by sie chcial dzisiaj urodzic...
Lizzy, musze przyznac, ze podoba mi sie plan ze spelnieniem wszystkich marzen... zle by nie bylo...
bez mleczka sie obejdzie, Marku_2 , ale za jacht i sesje dziekuje
Tobie Magea tez dzieki..
Renya, wstawilem co chcialem (a za 'n' wstaw sobie 20.. zegnaj jedynko na przedzie..)
niniejszym chcialbym zaznaczyc, ze ustanowilem nowy standard dla 'bycia w kwiecie wieku' - w tym roku kwiat wieku obejmuje 20latkow
Elu, w dniu urodzin Twych życzę Ci, aby w Twoim życiu było jak najmniej smutków i jak najwięcej radości, abyś lekarzy znała tylko z dalszego widzenia, aby zawsze udawało Ci się osiągnąć to, co sobie zamierzyłaś, aby szczęście Cię nigdy nie opuszczało i mnóstwo marzeń Twych zawsze się spełniało.
Wszystkiego najlepszego! urodziny:
A może moduł wyświetlający, kto ma urodziny w najbliższych dniach? Ciekawe, czy dałoby się tutaj coś takiego zrobić...
Wszystkiego najlepszego! urodziny:
A może moduł wyświetlający, kto ma urodziny w najbliższych dniach? Ciekawe, czy dałoby się tutaj coś takiego zrobić...
Mężczyzna uważa, że wie, ale kobieta wie lepiej. - chińskie
No właśnie, to byłby dobry pomysł... Tylko że z tego co wiem to takie coś przychodzi na poczte, a nie na Forum A może by zrobić taką jedna, wielką listę, umeiścić ją gdzieś tu i zaznaczyć w temacie na której jest stronie? Albo wynająć kogoś, kto by tego na bieżąco pilnował
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
Dziękuję moje Słonka, za życzenia, pamięć i serducha.
Heh, łezka się w oku kręci jak pomyślę, że jesteśmy tu już ponad póltora roku, jedni bywają ciągle (patrz wiecznie narzekający na nas kochany piter ale czasami widuję go gdy w środku nocy jak duch przemierza pokoiki, sprawdzając czy wszyscy śpią i pilnując porządku ) i ci którzy wpadający tu od czasu do czasu by pogadać, przypomnieć się i troszkę pobyć z nami....To niezwykłe forum, posiadające jakąś moc, ciepło, gdzie panuje serdeczność i miła atmosfera.
Ściskam Was mocno i dzięki, że jesteście
Renya, ten pomysł z kołderką bardzo mi się podoba
Heh, łezka się w oku kręci jak pomyślę, że jesteśmy tu już ponad póltora roku, jedni bywają ciągle (patrz wiecznie narzekający na nas kochany piter ale czasami widuję go gdy w środku nocy jak duch przemierza pokoiki, sprawdzając czy wszyscy śpią i pilnując porządku ) i ci którzy wpadający tu od czasu do czasu by pogadać, przypomnieć się i troszkę pobyć z nami....To niezwykłe forum, posiadające jakąś moc, ciepło, gdzie panuje serdeczność i miła atmosfera.
Ściskam Was mocno i dzięki, że jesteście
Renya, ten pomysł z kołderką bardzo mi się podoba
uuu... czuje nowym pomysl na image...
chce miec range 'niczym duch..', do sygnaturki wstawie sobie 'obserwujcie cienie na scianach.. jednym z nich moge byc ja..'...
teraz bede tajemniczy i nieprzenikniony
ps: Elu, nie da sie ukryc, ze sie tu widujemy o ciekawych porach.. tajemnica tkwi w tym, ze one niestandardowe sa tylko subiektywnie.
chce miec range 'niczym duch..', do sygnaturki wstawie sobie 'obserwujcie cienie na scianach.. jednym z nich moge byc ja..'...
teraz bede tajemniczy i nieprzenikniony
ps: Elu, nie da sie ukryc, ze sie tu widujemy o ciekawych porach.. tajemnica tkwi w tym, ze one niestandardowe sa tylko subiektywnie.
To ja może dam: Wszystkiegop Najlepszego, marzeń (nie tylko spełnienia, ale też posiadania L:), słodyczy i kupę kasy!! życzę wszystkim, którzy mieli i będą mieć urodziny, imieniny czy jakieś inne święta państwowe.
Tajemniczość do ciebie baaaardzo pasuje piter. To teraz w twoich postach będzie trzeba doszukiwać się tajemnic?
Tajemniczość do ciebie baaaardzo pasuje piter. To teraz w twoich postach będzie trzeba doszukiwać się tajemnic?