Ciemna strona mocy
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Obejrzałam
Obejrzałam "Zieloną milę", już kilka miesięcy temu.
I jedno łączy Roswell i ZM
Wątpie by Liz i strażnik byli zadowoleni z tego co dostali.
Ona zyskała nadprzyrodzone moce, a on nieśmiertelność...
Nigdy nie chciałabym unosić przedmiotów i zyć wiecznie
I jedno łączy Roswell i ZM
Wątpie by Liz i strażnik byli zadowoleni z tego co dostali.
Ona zyskała nadprzyrodzone moce, a on nieśmiertelność...
Nigdy nie chciałabym unosić przedmiotów i zyć wiecznie
"Jak by to było, gdyby mnie nie było? Jak by to było, co by się wydarzyło, co by się zmieniło?"DKA- "Jak by to było"
- Max_oholiczka
- Nowicjusz
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Czyli innymi słowy i nieśmiertelność, i pewne moce . Ale za pewną cenę.
Pewnie, i to i to jest najlepszym wyjściem. Gdyby jednak trzeba wybrać ... nawet posiadając najpotężniejsze moce sercem targałby lęk przed śmiercią, przed starością. Dlatego ja mimo wszystko wybrałbym nieśmiertelność. I już jakoś postarałbym sobie zapewnić rozrywki które by mi ją umiliły
Pewnie, i to i to jest najlepszym wyjściem. Gdyby jednak trzeba wybrać ... nawet posiadając najpotężniejsze moce sercem targałby lęk przed śmiercią, przed starością. Dlatego ja mimo wszystko wybrałbym nieśmiertelność. I już jakoś postarałbym sobie zapewnić rozrywki które by mi ją umiliły
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
hmm... Angelus juz sobie troche zyje i chyba mu jest nawet dobrze for egazmpyl: zaprzyjaznil sie z Charizma Carpenter . Niesmiertelnosc nie jest taka zla . Poza tym zalezy jaka niesmiertelnosc, bo jezeli mozesz sie jakos zabic to nie widze problemu . Gorzej jezeli po odcieciu glowy ona sie regeneruje (chociaz i to ma swoje dobre strony ;]. np jezeli zechcesz dla rozrywki przespac sie ze zona szefa mafii [jezeli oni maja zony ])
Collect some stars to shine for you.