Witamy na forum.roswell.pl
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- Schwarze Sonne
- Gość
- ciekawska_osoba
- Fan
Graalion ty nie udawaj takiego świętuszka My już dobrze wiemy co z ciebie za ziółko
Dorotko jaki incydent z dr Luka? Czy ja o czymś nie wiem?
Hehehe Sylvi obejrzyj najpierw wszytkie albumy i założę się, że będziesz miałą podobne skojarzenie
Lyss leci z postami jak burza, zobaczycie to prawdziwa ekspertka i skarbnica wiedzy, a zwłaszcza poleci z postami jak dojdzie do tematu Buffy
Sonne, no tak mi się jakoś skojarzyło, ale widocznie zbierznośc nicków
Dorotko jaki incydent z dr Luka? Czy ja o czymś nie wiem?
Hehehe Sylvi obejrzyj najpierw wszytkie albumy i założę się, że będziesz miałą podobne skojarzenie
Lyss leci z postami jak burza, zobaczycie to prawdziwa ekspertka i skarbnica wiedzy, a zwłaszcza poleci z postami jak dojdzie do tematu Buffy
Sonne, no tak mi się jakoś skojarzyło, ale widocznie zbierznośc nicków
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- Majandra_Delfino
- Nowicjusz
Hej kotecki:) a czemu ja nic nie wiem o co chodzi? przychodze tu po....hmmm. duuuuugim czasie:)..i juz sie nie orientuje buu:P
co sie dzieje cio slychac i w ogole:)
buziaki buziaki buziaki:)
Maja
co sie dzieje cio slychac i w ogole:)
buziaki buziaki buziaki:)
Maja
Maria:Calowalas sie z ta kopia Michaela i nic mi nie powiedzialas?!Liz:Chcialam ci powiedziec, ale nie moglam...Maria:No jasne. Myslalas sobie, w koncu to tylko jezyk Michaela.......
- Majandra_Delfino
- Nowicjusz
jejqu jestescie koffane:) dziekuje za milutkie powitanie
ja mam teraz tyle roboty, ze wypadlam z rytmu:), ale moze cos nadrobie przed swietami:)
a jutro FCE i siem okrutnie boje:)
ja mam teraz tyle roboty, ze wypadlam z rytmu:), ale moze cos nadrobie przed swietami:)
a jutro FCE i siem okrutnie boje:)
Maria:Calowalas sie z ta kopia Michaela i nic mi nie powiedzialas?!Liz:Chcialam ci powiedziec, ale nie moglam...Maria:No jasne. Myslalas sobie, w koncu to tylko jezyk Michaela.......
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- ciekawska_osoba
- Fan
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Lucia nie wiesz przypadkiem gdzie sie "makrela" podziewa? Ostatnio nie widze jej ani na czacie ani na gg....Kiedyś cośtam nadmieniła że sobie robi odwyk , bo chce ograniczyc internet ale niech nie przesadza
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
Oj, teraz to ja już za wam nie nadążam
Luca my w konspiracji?? No czemu nie, Janetka byłaby bez szans
Janetko aż tak cię śmieszą nasze posty??? To dobrze Śmiech to zdrowie
Ramzes - nie przesadzaj!!! O wiele przyjemniej jest jak się schodzi z tematu
Szatynko witaj!! My się chyba jeszcze nie znamy
Co za makrela, co za mineralna??? Hmm, czy ja jestem w spożywczaku??
Luca my w konspiracji?? No czemu nie, Janetka byłaby bez szans
Janetko aż tak cię śmieszą nasze posty??? To dobrze Śmiech to zdrowie
Ramzes - nie przesadzaj!!! O wiele przyjemniej jest jak się schodzi z tematu
Szatynko witaj!! My się chyba jeszcze nie znamy
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Siemka Doreen Rzeczywiście sie nie znamy Szati jestem , miło mi
Z tym spożywczakiem to można powiedzieć że trafiłas Do makreli i mineralnej dodaj jeszcze mirinde i śliwkę (robaczywkę)...... Luc(i)a co tam jeszcze było
Z tym spożywczakiem to można powiedzieć że trafiłas Do makreli i mineralnej dodaj jeszcze mirinde i śliwkę (robaczywkę)...... Luc(i)a co tam jeszcze było
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
Ramzes juz nie musi przyznawac racji, wystarczy, ze to zaakceptuje
Szati myslisz, ze jak zrobisz to i w nawiasie, to sie nie bede gniewac? Zadnych Luci!!!!!!!! Wyrazilam sie jasno?
Tylko pytanie: czy zrobilybysmy to JanetceLuca my w konspiracji?? No czemu nie, Janetka byłaby bez szans
Dorotko, to tylko wiele mozliwosci przezywania mojej qmpeli, o wdziecznym imieniu Mirela Ma tak fantazyje imie, ze wiele produktow spozywczych idealnie sie do tego celu nadajeZ tym spożywczakiem to można powiedzieć że trafiłas Do makreli i mineralnej dodaj jeszcze mirinde i śliwkę (robaczywkę)...... Luc(i)a co tam jeszcze było
Szati myslisz, ze jak zrobisz to i w nawiasie, to sie nie bede gniewac? Zadnych Luci!!!!!!!! Wyrazilam sie jasno?