Fanclub Maxa i Jasona
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Fanclub Maxa i Jasona
Tutaj zkładam fanclub kogo to napisałam powyżej i tutaj można wychwalać go umieszczać zdjęcia Max'a czy też Jason'a. Dla mnie jest ideałem super extra i ogólnie. Dreamersi do roboty kto uwielbia lub lubi niech się wpisze. (zdjęcia nawet te które wszyscy znają mile widziane)
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Nie wiem co ci na gorze chca od Jaona, przeciesz on jest fajny (no ale idealem nie jest bo ja nim jestem ), a przynajmniej takie sprawia wrazenie no i swietnie sie wcielil w roole Maxa. No a Max to... hmm... nikt z was nie wie co o nim mysle, ale to, ze tu to po raz n-ty napize nie zmieni tegp faktu. (w ankiecie zaglosowalem na 2 mozliwoc)
Krew jak krew Kwiatek, ale ten samochód na torze wyścigowym robi wrażenie... Razem z Brendanem ścigali się z prędkością ok. 200km/godz. Dochód poszedł na cele charytatywne...
A swoją drogą czytając Twoje posty dot. Jasona...hmm... oczom nie wierzę, ile ciepłych słów pod jego adresem. Niedługo okaże się, że zmieniasz barwy fanclubu
A swoją drogą czytając Twoje posty dot. Jasona...hmm... oczom nie wierzę, ile ciepłych słów pod jego adresem. Niedługo okaże się, że zmieniasz barwy fanclubu
Śliczne fotki maddie .
Należenie do fanclubu do czegoś zobowiązuje..grupa dyskusyjna i takie tam....Proponuję obok zdjęć i okrzyków - O matko, jaki on...napisać dlaczego. Co jest w nim takiego, że wart jest założenia fanclubu. Jaki jest Jason. Wiem że jest śliczny!?(czy także przystojny) ale co jeszcze ? Co Was w nim najbardziej ujęło... Pozwólcie, że ja narazie pozostanę przy fotkach bo nieraz wydawało mi sie, że przynudzam opowiadając tak dużo o nim . Powiem tylko, że głosowałam na niego jako "extra faceta" , bo zaj...jak go określiła freja, jakoś mi do niego nie pasuje
Należenie do fanclubu do czegoś zobowiązuje..grupa dyskusyjna i takie tam....Proponuję obok zdjęć i okrzyków - O matko, jaki on...napisać dlaczego. Co jest w nim takiego, że wart jest założenia fanclubu. Jaki jest Jason. Wiem że jest śliczny!?(czy także przystojny) ale co jeszcze ? Co Was w nim najbardziej ujęło... Pozwólcie, że ja narazie pozostanę przy fotkach bo nieraz wydawało mi sie, że przynudzam opowiadając tak dużo o nim . Powiem tylko, że głosowałam na niego jako "extra faceta" , bo zaj...jak go określiła freja, jakoś mi do niego nie pasuje
- Galadriela
- Zainteresowany
Skąd zachwyt jego oczami? Bo on głównie nimi gra. Ma bardzo wyrazistą twarz i bardzo oszczędnie operuje mimiką. W jego oczach odbija się rozpacz, smutek, MIŁOŚĆ (cudownie to pokazał), szczęście, lęk. Warto popatrzeć na znaną z Pilota scenę, kiedy Liz pyta go - skąd jesteś? Podnióśł do góry palec, ale warto popatrzeć wtedy na jego oczy. Przez ułamek sekundy ukazał sie w nich leciutki uśmiech i rozbawienie...
Dziewczyny, szukamy zdjęć pokazujących jego grę, własnie oczami...Muszą coś wyrażać.
Nie można piękniej wyrazić miłości i pożegnania.
Ta sama scena jednak widzimy zdecydowanie, determinację, chęc ratowania przyjaciół.
Dziewczyny, szukamy zdjęć pokazujących jego grę, własnie oczami...Muszą coś wyrażać.
Nie można piękniej wyrazić miłości i pożegnania.
Ta sama scena jednak widzimy zdecydowanie, determinację, chęc ratowania przyjaciół.