Max Evans //\\ Jason Behr #1
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Jaki konkretnie fragment masz na myśli?
No to bardzo podobne zdjęcie:
No to bardzo podobne zdjęcie:
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
No to wrzucamy.
Na jakimś wieczorze, Awards Movieline. Podoba mi się...
Nie wierzyłam własnym oczom jak zobaczyłam to zdjęcie. Mój kolega ze starszej o rok klasy, Przemek, wygląda niemal identycznie... Ale tylko na tym zdjęciu, tzn. tylko na tym zdjęciu widzę podobieństwo...A szkoda
Wizyta w garderobie przed wejściem na antenę...
U Rosie O'Donneil
Jason często tak robi. Chyba nie wie, co powiedzieć na te wszystkie pochwały i zachwyty...
Ach, te oczy...
Haa!!! Jedno z moich ulubionych z ulubionego odcinka... Malowanie salonu Ramirezów... hi hi...
Samuel...
Interesujące. Nie wiem, czy wyjdzie w dużym rozmiarze, więc małe też załączam
Jak on na nią patrzy... Eh...
Chyba starczy...
Na jakimś wieczorze, Awards Movieline. Podoba mi się...
Nie wierzyłam własnym oczom jak zobaczyłam to zdjęcie. Mój kolega ze starszej o rok klasy, Przemek, wygląda niemal identycznie... Ale tylko na tym zdjęciu, tzn. tylko na tym zdjęciu widzę podobieństwo...A szkoda
Wizyta w garderobie przed wejściem na antenę...
U Rosie O'Donneil
Jason często tak robi. Chyba nie wie, co powiedzieć na te wszystkie pochwały i zachwyty...
Ach, te oczy...
Haa!!! Jedno z moich ulubionych z ulubionego odcinka... Malowanie salonu Ramirezów... hi hi...
Samuel...
Interesujące. Nie wiem, czy wyjdzie w dużym rozmiarze, więc małe też załączam
Jak on na nią patrzy... Eh...
Chyba starczy...
Owszem. Panacea numer dwa, zaraz po muzyce... Zastanawiam się, od czego tak właściwie jestem uzależniona, od muzyki, Roswell, komputera czy Jasona Chyba od muzyki, nie przeżyłabym, gdyby mi ktoś nagle zabrał całą muzykę... Te wszystkie piosenki... Brr. Elu, komnata dalej nie działa...? Bo mam pewną piosenkę, którą chciałabym się podzielić z Leo... Martina McBride "Concrete Angels" - Boże, jaki tam jest przepiękny tekst... Smutny i troszeczkę przygnębiający, ale mimo wszystko piękne. Polecam. Tak troszkę nie na temat, ale już nadrabiam:
Uwielbiam to zdjęcie. Jak on się ślicznie uśmiecha, moja Panacea zaczyna działać...
Uwielbiam to zdjęcie. Jak on się ślicznie uśmiecha, moja Panacea zaczyna działać...
Nie mogę się oprzeć tylko popatrzcie!
Jakby mówił : "Gdzie jesteś, czekam" (miło sobie pomarzyć! )
A oto Jason na deskorolce
Ciekawe wyznanie prawda?
A to chyba z Pleasentvile(dobrze napisałam?)
hmm...
Tego zdjęcia tu nie pokarze sami zobaczcie http://www.leavingnormal.net/leavingnor ... _Behr2.jpg
Na koniec moja ulubiona część ciała(chyba nie tylko moja )
Jeszcze pewna dygresja. Gdyby tacy faceci chodzili do mojej szkoły nieopuściłabym ani jednego dnia.
Jakby mówił : "Gdzie jesteś, czekam" (miło sobie pomarzyć! )
A oto Jason na deskorolce
Ciekawe wyznanie prawda?
A to chyba z Pleasentvile(dobrze napisałam?)
hmm...
Tego zdjęcia tu nie pokarze sami zobaczcie http://www.leavingnormal.net/leavingnor ... _Behr2.jpg
Na koniec moja ulubiona część ciała(chyba nie tylko moja )
Jeszcze pewna dygresja. Gdyby tacy faceci chodzili do mojej szkoły nieopuściłabym ani jednego dnia.
Elu, no może nie pół - aż tylu tych pączków to chyba nie miał, z resztą niektórzy (no dobrze, niektóre...) błagałyby o drugi, żeby powiesić na ścianie albo nie wiem co z tym zrobić, a potem wpatrywać się z upojeniem... Takiego Red Bulla też miał chyba na cysterny, ale w końcu trzeba go było dożywić...
Aaa, Eluś, dzięki za to ostatnie zdjęcie... Wypędzają mnie z komputera, jeszcze chwila, a mnie wydziedziczą, jakby było z czego, pewnie, po co mi te zamki i posiadłości... Tak, posag też mi zabiorą, jasne... Tyle mojego, że zdążyłam nagrać płytkę... Ale po TAKIM zdjęciu nic mi nie straszne... Drukarka, drukarka, jutro pomęczę i wyląduje u mnie na biurku... A tak jeszcze nawiasem mówiąc do któregoś wcześniejszego, tego pod tym płotem... Zobaczyłam to po raz pierwszy na francuskiej stronie i prawie że spadłam z krzesła. Też wylądował na moim biurku...