Max Evans//\\Jason Behr #3
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Choć teorie są teoriami i nie zawsze chętnie się do nich odnosimy, trzeba przyznać, że tak to jest z tymi facetami. Mężczyźni są prości i działają w myśl zasady "śliwka to owoc, nie kolor". Patrzą na zewnątrz i... to im wystarcza nawet na dłuższy czas. Wiadomo, każdego, nawet dziewczyny przyciąga w sklepie ładne opakowanie, dopiero potem przekonujemy się o wartości tego, co w środku. Tylko, że my lubimy odrazu wiedzieć, co wkladamy do koszyka, a faceta nawet przeterminowane parówki satysfakcjonują, jeśli tylko potrafią zaspokoić jego głód Oczywiście są wyjątki, które jednak potwierdzają regułę. Jako reprezentantka kobiecej społeczności pozostanę wierna teori, że kobiety są bardziej skomplikowane i jako brunetka, zawieszę oko na Jasonie
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Musze sie z wami czyms podzielic. Najpierw jednak oznajmiam, ze nie probuje byc zlosliwy i bron Boze nie zycze zle Jasonowi, ale... Zawsze kiedy ktos nosi czapke bez powodu to kojazy mi sie to z... rakiem. No wiecie naswietlania, wlosy wypadaja, czlowiek zaczyna nosic peruke i chce ja jakos przytrzymac, albo nie nosi peruki i chce zakryc lysine. Dlatego przychylam sie do opini, ze Jason powinien cos zrobic z ta czapka (czytaj: pozbyc sie jej). Ale jesli juz musi nosic czapke to niech pozostanie przy tej zwyklej, bo baseballowek nie znosze (pewnie dlatego, ze sam kretynsko w nich wygladam )
Kwiatku nie przejmuj się, pogłoski tego rodzaju krążyły w czasach 3 sezonu, kiedy J. wyglądał faktycznie tak, jakby lada chwila miał się przewrócić. Kiedy zaczął się 2 sezon wszyscy zauważyli różnicę pomiędzy Maxem w 1 a 2 sezonie, ale wtedy większość osób uważała, że J. wygląda jeszcze piękniej niż wcześniej i ja się do nich zaliczam ( zawsze uważałam że to co zobaczyliśmy w "SH" było poprostu niedorzeczne biorąc pod uwagę że chodziło o 17 latka) chociaż niektórzy recenzenci podsmiewali się że " Max ( Jason Behr chudy tak że mógłby schować się za Calistą Flockhard)..." natomiast 3 sezon...coś tam najwyraźniej było nie w porządku, bardzo szczupła sylwetka to jedno, a twarz w kolorze popiołu i czarne sińce pod oczami to drugie, ale tego się nigdy nie dowiemy, bo pan JB najwyraźniej nie zalicza się do osób które wylewają swoje gorzkie żale publicznie i rozpowiadają na lewo i prawo, z kim gdzie jak i kiedy (nie)- śpią.
Tak się składa że niestety wiem aż za dobrze co się dzieje z ludźmi chorymi na raka, więc jeśli chodzi o niego teraz, to chyba mogę powiedzieć że- nie. A do czapki widocznie się przywiązał
Tak się składa że niestety wiem aż za dobrze co się dzieje z ludźmi chorymi na raka, więc jeśli chodzi o niego teraz, to chyba mogę powiedzieć że- nie. A do czapki widocznie się przywiązał
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
Freja, nie zmieniaj avataru , bo tak naprawdę nie wiemy czy to jego dziewczyna. Gdyby uwiesił się jej na ramionach, to można by było snuć przypuszczenia, a tak, znany z grzeczności może tylko przepuścił ją przed sobą. A brnąc dalej, to czas najwyższy żeby ktoś uwiesił się na jego ramieniu, co ?
Last edited by Ela on Mon Sep 27, 2004 1:37 am, edited 1 time in total.
Ależ mi się dzisiaj "włączyło" gadulstwo!
Po pierwsze to dlaczego ja nie widzę tych nowych zdjęć?!
Po drugie: czapeczka, berecik? Tylko spekuluję, na podstawie Waszych wypowiedzi, że Jason nie wygląda zbyt elegancko. On wygląda źle?! Taa... patrz punkt pierwszy!
I po trzecie - jaka dziewczyna?! Dobra, dla dobra ogółu (i siebie) przychylam się do zdania Eli, że to tylko prawdopodobnie koleżanka (!). O, już mi lepiej!
Tak może trochę bardziej poważnie wiem, że zadaniem ludzi jest łączyć się w pary, ale pan Behr uroczo prezentuje się jako kawaler do wzięcia. Taak ... tylko co na to jego zdrowie psychiczne?
Matko!! Ja już się martwię o jego psychikę! Niedobrze, niedobrze...
Po pierwsze to dlaczego ja nie widzę tych nowych zdjęć?!
Po drugie: czapeczka, berecik? Tylko spekuluję, na podstawie Waszych wypowiedzi, że Jason nie wygląda zbyt elegancko. On wygląda źle?! Taa... patrz punkt pierwszy!
I po trzecie - jaka dziewczyna?! Dobra, dla dobra ogółu (i siebie) przychylam się do zdania Eli, że to tylko prawdopodobnie koleżanka (!). O, już mi lepiej!
Tak może trochę bardziej poważnie wiem, że zadaniem ludzi jest łączyć się w pary, ale pan Behr uroczo prezentuje się jako kawaler do wzięcia. Taak ... tylko co na to jego zdrowie psychiczne?
Matko!! Ja już się martwię o jego psychikę! Niedobrze, niedobrze...
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
Wy mi lepiej powiedzcie co to za "piękność" koło naszego Jasonka?:
http://www.goldenglobes2001.homestead.c ... d_d122.jpg
Tutaj Jason z Alyson Hannigan:
http://www.alysonhannigan.dk/alypicture ... v/tv14.jpg
http://www.alysonhannigan.dk/alypicture ... lytv16.jpg
Buzi buzi?
http://www.roswell-germany.de/pictures/ ... ere/03.jpg
I jeszcze takie malutkie:
http://www.geocities.com/jason_behr/espy8.jpg
http://www.goldenglobes2001.homestead.c ... d_d122.jpg
Tutaj Jason z Alyson Hannigan:
http://www.alysonhannigan.dk/alypicture ... v/tv14.jpg
http://www.alysonhannigan.dk/alypicture ... lytv16.jpg
Buzi buzi?
http://www.roswell-germany.de/pictures/ ... ere/03.jpg
I jeszcze takie malutkie:
http://www.geocities.com/jason_behr/espy8.jpg
czy ty coś insynuujesz? pierwsza "laska" to jak ją kiedyś zobaczyłam i pomyślałam :" Boże jeśli to jego dziewczyna i on takie wybiera to co powie na mnie że jestem jaką boginią?"
drugie Alyson - współna sesja bo dawali razem nagrodę (on ma męza)
trzecie Kate ja tam bym już wolała Shiri
czwarte co ty tu próbujesz powiedzieć nam?
drugie Alyson - współna sesja bo dawali razem nagrodę (on ma męza)
trzecie Kate ja tam bym już wolała Shiri
czwarte co ty tu próbujesz powiedzieć nam?
Ta pierwsza lalusia była podobno jakąś dziennikarką/spikerką/prezenterką licho wie kiedy. Dawno temu.
Te kolejne zdjęcia są stare jak świat (widać to po Jasonie).
Jeśli "ta nowa" to jego nowa to bardzo się cieszę, że nie jest sam, bo mu się to należy Jeśli tylko będzie dla niego dobra. Bo jeśli nie, to mi się nie spodoba
BTW, jako przedstawicielka nielicznych jak widzę blondynek - nie mam nic przeciwko teorii przeciwieństw. Przeciwnie, bardzo mi się podoba. Tak ogólnie. Podłoża to to ma strasznie głębokie, bo w końcu - im bardziej zróżnicowane geny (które w końcu widać jak na dłoni w wyglądzie), tym lepsze rokowania dla potomstwa. Tak więc, jakby Jason się nudził - to ja jestem idealną kandydatką
PS: Jak ja kocham zielone szkoły i pierwsze klasy!!! Nie ma połowy nauczycieli - Boże, jaka ulga!!!
Te kolejne zdjęcia są stare jak świat (widać to po Jasonie).
Jeśli "ta nowa" to jego nowa to bardzo się cieszę, że nie jest sam, bo mu się to należy Jeśli tylko będzie dla niego dobra. Bo jeśli nie, to mi się nie spodoba
BTW, jako przedstawicielka nielicznych jak widzę blondynek - nie mam nic przeciwko teorii przeciwieństw. Przeciwnie, bardzo mi się podoba. Tak ogólnie. Podłoża to to ma strasznie głębokie, bo w końcu - im bardziej zróżnicowane geny (które w końcu widać jak na dłoni w wyglądzie), tym lepsze rokowania dla potomstwa. Tak więc, jakby Jason się nudził - to ja jestem idealną kandydatką
PS: Jak ja kocham zielone szkoły i pierwsze klasy!!! Nie ma połowy nauczycieli - Boże, jaka ulga!!!
Coś mi się tak gdzieś majaczy, że ta dziewczyna z pierwszej fotki to jego fanka. To była chyba jakaś akcja charytatywna, bal czy coś stąd te stroje. Ale głowy za to nie dam. Elu, może tobie uda się rozwiać wątpliwości? A wracając do czapek - mnie ta moda jakoś nigdy nie raziła. Uśmiechałam się nawet pod nosem, gdy moja mama pukała się w czoło widząc takiego delikwenta w trzydziestostopniowym upale. Ale ostatecznie muszę się jednak zgodzić, przynajmniej z tym, że nie wszystkim to pasuje.
Z tych wszystkich fotek Jasona z dziewczętami jakie wrzuciła onarek, tak naprawdę można zazdrościć tylko Katherine, chociaż nie wiem czy w równym stopniu można zazdrościć tej znajomości Jasonowi. Z moich obserwacji wynika, że nie.
Nan, nie jesteś tu jedyną blondynką....i jakie potomstwo jesteśmy w pokoiku Jasona na etapie "pierwszej bazy"- używając języka Kyla
I świeżutkie zdjęcia z Grudge
Muszę przyznać, że ciarki biegały mi po plecach kiedy weszłam na oficjalną stronę filmu i "pospacerowałam" sobie po tym nawiedzonym domu.
Nan, nie jesteś tu jedyną blondynką....i jakie potomstwo jesteśmy w pokoiku Jasona na etapie "pierwszej bazy"- używając języka Kyla
I świeżutkie zdjęcia z Grudge
Muszę przyznać, że ciarki biegały mi po plecach kiedy weszłam na oficjalną stronę filmu i "pospacerowałam" sobie po tym nawiedzonym domu.
A ja się pytam dlaczego ludzie grający w horrorach są zdania że przez większość czasu powinni mieć na wpół otwarte usta? ( patrz fota nr. jeden i trzy). Tak czy inaczej, z tych zdjęć mozna wywnioskować że on lepiej ogrywa przerażenie- Sarah ma tylko otwarte usta, on jeszcze przerażone oczy
I ciekawe co oni tam znaleźli? (fota nr. 1 i 3). Tak sądząc z min obojga, to może być ten trup Kadee Strickland z wnętrznościami na wierzchu Podobno zapowiedzi tego filmu wyglądają niezgorzej, ale ja wolę się jednak nie napalać.
I ciekawe co oni tam znaleźli? (fota nr. 1 i 3). Tak sądząc z min obojga, to może być ten trup Kadee Strickland z wnętrznościami na wierzchu Podobno zapowiedzi tego filmu wyglądają niezgorzej, ale ja wolę się jednak nie napalać.
Last edited by Lizziett on Tue Sep 28, 2004 2:18 pm, edited 3 times in total.
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)