Brendan Fehr
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- ciekawska_osoba
- Fan
Tak sobie myślę, że z tego wszystkiego zaniedbałyśmy troszku temat. Tam o Jasonie aż wrze a my co no dziewczynki
Mam nadzieję, ze tych zdjęc jeszcze nie było :
Co on kombinuje
To jest "parada" bardzo fajnych zdjęć, tylko go schrupać Na tym drugim taki młody, skłonny do grzeszków Jezu rozpływam się ajuto
I jak fajnie było Ciekawska, Hotori??
Mam nadzieję, ze tych zdjęc jeszcze nie było :
Co on kombinuje
To jest "parada" bardzo fajnych zdjęć, tylko go schrupać Na tym drugim taki młody, skłonny do grzeszków Jezu rozpływam się ajuto
I jak fajnie było Ciekawska, Hotori??
Last edited by zulugula on Mon Oct 06, 2003 10:01 pm, edited 1 time in total.
Tell me why it costs so much to live...
- Galadriela
- Zainteresowany
- ciekawska_osoba
- Fan
zulugulo fantastyczne fotki!!!!!! Ja za niedługo jak będę miała wreszcie chwilę oddechu postaram się również wkleić kilka fotek Miśka:)
I wiecie macie rację - na tych fotkach również Bren się już uśmiecha - przedtem miał takie jakieś grobowe miny..... Heh z wypowiedzi na f4f można wyczytać, że osoby, które ją poznały chwalą ją sobie, może więc nie jest taka zła na jaką wygląda?
A jako ciekawostkę, nie wiem czy wiecie, chociaż osoby odwiedzające f4f może wiedzą, ale ta osoba w czerwonej sukience obk Jj to nikt inny jak sam mod z f4f "Moondragon"
I wiecie macie rację - na tych fotkach również Bren się już uśmiecha - przedtem miał takie jakieś grobowe miny..... Heh z wypowiedzi na f4f można wyczytać, że osoby, które ją poznały chwalą ją sobie, może więc nie jest taka zła na jaką wygląda?
A jako ciekawostkę, nie wiem czy wiecie, chociaż osoby odwiedzające f4f może wiedzą, ale ta osoba w czerwonej sukience obk Jj to nikt inny jak sam mod z f4f "Moondragon"
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
thx... a skoro narazie czekamy to mam coś dla oka w ten deszczowy (przynajmniej u mnie) sobotni wieczór
To na rozgrzewkę
Potem coś bardziej stylowego...
To natomiast wywołuje u mnie ŚMIECH i to nie tylko z powodu Brena (uwaga "Stifler" po prawej )
No i na końcu coś dla miłośników Maji i Brena... achh... słodkie
To na rozgrzewkę
Potem coś bardziej stylowego...
To natomiast wywołuje u mnie ŚMIECH i to nie tylko z powodu Brena (uwaga "Stifler" po prawej )
No i na końcu coś dla miłośników Maji i Brena... achh... słodkie
Tell me why it costs so much to live...
- Galadriela
- Zainteresowany
- ciekawska_osoba
- Fan
Wow tej fotki jeszcze nie widziałam!1 Dzięki zuligulko za wklejenie jej tu Heh fantastycznie wyglądał w tej fryzurce, szkoda, ze w tym filmie (Final Destinatio) nie było go więcejzulugula wrote:
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
wow Ramzes teraz to ja przez ciebie wogóle się nie będę mogła skupić na nauce ani chyba nie zasnę!!!!!!!!!!!!!!! Takie fotki wklejać kiedy ja nie mogę się na nie godzinami gapić!!!!!!!!!
Hehe nie ma to jak porządna dawka Brena:))))))))))
Hehe nie ma to jak porządna dawka Brena:))))))))))
znalazles sobie wyjatkowo bezczelny sposob na nabijanie postow... nie dosc, ze licznik bije, to jeszcze wszyscy Ci dziekuja.. ... niezle... jeszcze jakies pol miliona lat ewolucji i bedziesz na moim poziomie rozwoju... ... ale nie przejmuj sie... razem z Toba na tym szczeblu stoi jakies 6.500.000.000 ludzi...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.