Fryzura Maxa
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Niech mi ktoś tylko powie, dlaczego on tak dziwnie wyglądał w TEOTW... Oglądałam to dzisiaj w ramach samoumartwiania, przynajmniej miałam taki zamiar, i oczywiście mi się lepiej zrobiło...Zastanawiające. A ja lubię Jasona w dłuższych włosach...
Patrzeć na fryzurkę.
Włoski na krótko.
Urocze. Podoba mi się...
Tego też nie sposób pominąć. Taaaka fryzura...
Z dłuższymi włosami i lekkim zarostem. "The Shipping News".
Jedno z moich ulubionych. "Happily Ever After"
EOTW - futurystyczna wersja...
... i teraźniejsza.
Patrzeć na fryzurkę.
Włoski na krótko.
Urocze. Podoba mi się...
Tego też nie sposób pominąć. Taaaka fryzura...
Z dłuższymi włosami i lekkim zarostem. "The Shipping News".
Jedno z moich ulubionych. "Happily Ever After"
EOTW - futurystyczna wersja...
... i teraźniejsza.
Wiesz, Elu... Tak troszeczkę dziwnie wyglądał, jak Liz do niego przyszła... Patrz pierwsze zdjęcie od góry, albo później, gdy mówi mu o Romeo i Julii... Naprawdę dziwnie wyglądał.
A tak 'a propos - śliczne zdjęcie...
Chodziło mi o to, że tutaj wygląda... Hm... Nie wiem, może tylko mnie się tak rzuciło...
A tak 'a propos - śliczne zdjęcie...
Chodziło mi o to, że tutaj wygląda... Hm... Nie wiem, może tylko mnie się tak rzuciło...
Wiem Nan, dziewczyny z forum4fans rozpływały się nad nim . Zdjęcia zrobione były prawdopodobnie zaraz po zakończeniu serialu, kiedy aktorzy z twórcami wzięli udział w akcji charytatywnej...To tam po raz pierwszy Jason i Katherine pocałowali się publicznie, co dla niektórych było sporym zaskoczeniem (nie wszyscy wiedzieli o ich związku)...Czytałam w ub. roku na f4f relacje zszokowanych fanek o ich "kaziorodczym" pocałunku...
Elu, czytałam o tym na f4f...niektóre osoby narzerzkały że od czasu gdy JB i KH zaczęli sie prywatnie spotykać, na ekranie wyczuwało się pewnien rodzaj "napięcia" pomiedzy Maxem i Isabel...podobno wielu ludzi strasznie to wkurzało, zwłaszcza ze wielu lubi tam Maxa, a nie znosi jego siostry(czego ja nie jestem w stanie pojąć ). Ja nie dodzukiwałam sie w tym jakis niezdrowych podtekstów...Is i Max byli zawsze przedstawiani jako rodzeństwo darzące się głębokim uczuciem i to tylko wzmocniło efekt.
Tak przy okazji...zaraz zapewne zjawi się tu Kwiat W i zacznie idiotycznie rechotać ale jestescie naprawde wyjątkowi...ludzie dzielą sie tu na wielbicieli różnych par, aktorów i bohaterów, i to jest naturalne bo każdy co innego postrzega jako szczególnie piekne, cenne i warte uwagi. Ale ujmuje mnie to ze Candy potrafią pisac z sympatia również o Dreamersach i vice versa. Lubię wpadac na f4f(zwłaszcza na forum Jasona ) ale drażni mnie strasznie, ze tam wszyscy kopią wszystkich...Dreamersi Candy, candy dreamersów, Dreamersi Rebeelsów, Rebellsi Dreamersów, Dreamersi Outsiderów itditp. Mamo. Wyobrażam sobie co by się stało gdyby ktos zamknął tych ludzi w jednym pomieszczeniu. Masakra.
Tak przy okazji...zaraz zapewne zjawi się tu Kwiat W i zacznie idiotycznie rechotać ale jestescie naprawde wyjątkowi...ludzie dzielą sie tu na wielbicieli różnych par, aktorów i bohaterów, i to jest naturalne bo każdy co innego postrzega jako szczególnie piekne, cenne i warte uwagi. Ale ujmuje mnie to ze Candy potrafią pisac z sympatia również o Dreamersach i vice versa. Lubię wpadac na f4f(zwłaszcza na forum Jasona ) ale drażni mnie strasznie, ze tam wszyscy kopią wszystkich...Dreamersi Candy, candy dreamersów, Dreamersi Rebeelsów, Rebellsi Dreamersów, Dreamersi Outsiderów itditp. Mamo. Wyobrażam sobie co by się stało gdyby ktos zamknął tych ludzi w jednym pomieszczeniu. Masakra.
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
Jezu, Lizzie gdzie Ty bywasz czytając kłótnie pomiędzy Dreamers a Candy. Roswell2 Ja najczęściej odwiedzam pokoik Jasona, tam dziewczyny noszą go wręcz na rękach...Mało obiektywne?... może, ale jakie miłe
Mnie również cieszy umiejętność zgodnej rozmowy na temat wszystkich bohaterów na naszym forum. To zrozumiałe, że każdy z nas ma swoich faworytów, ale podstawy tolerancji i szanowanie uczuć innych "szlifowaliśmy" początkowo bardzo ostro w komentarzach na xcom... Chyba się przydało...Teraz porównuję nas do fanów na f4f. Ze wskazaniem oczywiście na nas .
A wracając do Jasona i Katherine sądzę, że celowo nie przyznawali się wcześniej do swojego związku i to chyba dobrze... Inaczej się odbiera i patrzy na aktorów grających rodzeństwo. Pamiętam, kiedy się dowiedziałam o tym w czasie nagrywania 3 sezonu, byłam lekko wstrząśnięta...
Mnie również cieszy umiejętność zgodnej rozmowy na temat wszystkich bohaterów na naszym forum. To zrozumiałe, że każdy z nas ma swoich faworytów, ale podstawy tolerancji i szanowanie uczuć innych "szlifowaliśmy" początkowo bardzo ostro w komentarzach na xcom... Chyba się przydało...Teraz porównuję nas do fanów na f4f. Ze wskazaniem oczywiście na nas .
A wracając do Jasona i Katherine sądzę, że celowo nie przyznawali się wcześniej do swojego związku i to chyba dobrze... Inaczej się odbiera i patrzy na aktorów grających rodzeństwo. Pamiętam, kiedy się dowiedziałam o tym w czasie nagrywania 3 sezonu, byłam lekko wstrząśnięta...