Max Evans //\\ Jason Behr #1
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Zdjęcie jakaś dziennikarka zrobiła, kiedy około 2 nad ranem wracał z planu do swojej przyczepy. Było zimno, Jason ledwo trzymał sie na nogach... Do tłumu, czekających na niego dziewcząt podszedł ochroniarz i powiedział, że pan Behr jest zbyt zmęczony i nie będzie mógł podejść...Bez przekonania, że go jeszcze zobaczą około 200 wielbicielek czekało na niego parę godzin, same zmarznięte i zrozpaczone.... Nagle z daleka go zobaczyły. Kiedy do nich pomachał, zaczęły głośno krzyczeć jego imię... Pomimo że ochroniarz usiłował go zatrzymać odwrócił się i podbiegł do nich. Ktoś zdążył tylko zarzucić mu na ramiona kurtkę... Przez ponad godzinę rozdawał autografy i rozmawiał z nimi. Na f4f jedna z nich, szeroko opisywała to zdarzenie. Mówiła także, że kiedy dawał jej autograf, ze zmęczenia drżały mu ręce...
Last edited by Ela on Wed Aug 13, 2003 7:26 am, edited 1 time in total.
Elu, wzruszyłam się przy tej opowiastce z f4f... Śliczne... Niech no tylko sobie pójdą, moja ukochana (yh!) rodzinka... On jest wspaniały. A zdjęcie jest cudowne. Poszli!!! Drukareczka, jeszcze mi zostało pół Pierścienia, bo się uparłam że przeczytam to jak człowiek, na papierze, a nie na monitorze...
Czy on tutaj nie ma rozkosznej miny...?
Pominąwszy to coś obok niego, to śliczne zdjęcie.
Bondów i innych bije na głowę...
"O, popatrz, ja mam ładniejsze..." "Nie no, coś ty...." "No mówię ci, zobacz, ty takiego nie masz..."
"Hm, faktycznie masz ładniejsze..."
Urocze. Colin wygląda jakby miał coś ze szczęką, a Max, eee, Jason, ma minę jak kot, który opił się śmietanki...
"Moje cudo, mój skarb... Zawsze będę je miał przy sobie... Wygodnie ci...?"
"Haaa!!! Ty tego nie masz!!! Ona chciała mi to zabrać!!!"
"Eee... Tak, tego..."
Czy on tutaj nie ma rozkosznej miny...?
Pominąwszy to coś obok niego, to śliczne zdjęcie.
Bondów i innych bije na głowę...
"O, popatrz, ja mam ładniejsze..." "Nie no, coś ty...." "No mówię ci, zobacz, ty takiego nie masz..."
"Hm, faktycznie masz ładniejsze..."
Urocze. Colin wygląda jakby miał coś ze szczęką, a Max, eee, Jason, ma minę jak kot, który opił się śmietanki...
"Moje cudo, mój skarb... Zawsze będę je miał przy sobie... Wygodnie ci...?"
"Haaa!!! Ty tego nie masz!!! Ona chciała mi to zabrać!!!"
"Eee... Tak, tego..."
Dzięki, Kwiat_w Sama A nagroda... Dostał ją za rolę bodajże w Shipping News. Oto, co znalazłam na temat samej nagrody:
Nagroda to Movieline, coś w tym rodzaju. Jest przyznawana co roku dziesięciu najlepszym, najoryginalniejszym młodym aktorom.Every year a handful of performances by young actors are remembered for their complexity, orginality and depth. Here are top 10 of 2001 which have been nominated for Movieline's Fourth Annual Young Hollywood Awards
Haaa!!! I jaka ze mnie fanka?! Żeby nie wiedzieć, że on nosi okulary?! Soczewki pomijam. Balsam dla duszy... Też mam okulary Ooo, i to nawet odrobinę podobne do jego...! Dopiero teraz zwróciłam na to uwagę... Tylko że w przeciwieństwie do niego, bez nich wyglądam... powiedzmy dziwnie Nie mam pojęcia, kiedy to zdjęcie było robione... Ale mogę służyć zdjęciami z Pleasantville. Oto one:
No i doszłam, z którego odcinka jest to "nocne zdjęcie", z WDAMYKa, gdy "spacerował, bo nie mógł zasnąć"...
No i doszłam, z którego odcinka jest to "nocne zdjęcie", z WDAMYKa, gdy "spacerował, bo nie mógł zasnąć"...
Niewiele jest zdjątek z Pleasantville, bo rolę tam miał po byku...
A fotka Jasona w okularach zrobiona została na sali sądowej. Jason procesował się z byłym swoim menagerem o udziały w Roswell...Chodziło o odszkodowanie w skali sześciozerowej....Podobno Jason najpierw przegrał, potem po wznowieniu procesu wygrał, a w ostateczności skończyło się na ugodzie...
A fotka Jasona w okularach zrobiona została na sali sądowej. Jason procesował się z byłym swoim menagerem o udziały w Roswell...Chodziło o odszkodowanie w skali sześciozerowej....Podobno Jason najpierw przegrał, potem po wznowieniu procesu wygrał, a w ostateczności skończyło się na ugodzie...