Ulubiony bohater
Moderator: Galadriela
- Agusi@-chan
- Nowicjusz
Zgadzam się z zulugulą ,na początku pierwszej serii Maria miała rzeczywiście nieciekawą fryzurkę , ale póżniejsze podobaja mi sie najbardziej ze wszystkich. Na pozycjii drugiej stawiam Marię z trzeciego sezonu, a na trzeciej z drugiego
No a teraz to rzeczywiście lepiej żeby sie zaczęli wypowiadać na ten temat panowie !!!
No a teraz to rzeczywiście lepiej żeby sie zaczęli wypowiadać na ten temat panowie !!!
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Trudno mi powiedziec kto jest moim ulubionym bohaterem,gdyby brakowalo chac jednej osoby w serialu to nie bylby ten sam Roswell.
Max jest królem i gra tu wielka role a Liz to jego milosc.
Miedzy para zakochana zawsze pojawia sie druga kobieta, a była nia Tess,ktora niezle namieszala w ich zyciu.
A takze od czego sa przyjaciele którzy nawzajem sobie pomagaja.
W tym serialu jest tak "jeden za wszystkich wszyscy za jednego".
Ja wiem jedno ze nie lubie TESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Max jest królem i gra tu wielka role a Liz to jego milosc.
Miedzy para zakochana zawsze pojawia sie druga kobieta, a była nia Tess,ktora niezle namieszala w ich zyciu.
A takze od czego sa przyjaciele którzy nawzajem sobie pomagaja.
W tym serialu jest tak "jeden za wszystkich wszyscy za jednego".
Ja wiem jedno ze nie lubie TESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evi
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Ciekaaw jestem czy ktos sie domyle kto moze byc mojim ulubionym bohterem z Roseell? Przygotujcie sie na szok:
TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!!TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!!
TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!!TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!! TESS!!!
Hmmmmmmm... moja ulubiona postac... ja wszystkich kocham!! Nie umiem wybrac... kazdy ma to cos...
Jedynie moge powiedziec, do ktorej jestem podobna... do Marii of kors (chociaz po emble. jeszcze tego nie widac )
I z charakteru i chyba nawet troszeczke z wygladu... i jest mi najblizsza serduszku
Kwiecie W, jestes pewnien, ze Tess?? Moza ma ona jekis pozytywne cechy, ale napewno goruja te negatywne... z reszta ja cie chyba znam z innego forum, gdzie bardzo kontrowersyjne tamty zaczynales Pozdrawiam
Jedynie moge powiedziec, do ktorej jestem podobna... do Marii of kors (chociaz po emble. jeszcze tego nie widac )
I z charakteru i chyba nawet troszeczke z wygladu... i jest mi najblizsza serduszku
Kwiecie W, jestes pewnien, ze Tess?? Moza ma ona jekis pozytywne cechy, ale napewno goruja te negatywne... z reszta ja cie chyba znam z innego forum, gdzie bardzo kontrowersyjne tamty zaczynales Pozdrawiam
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Nie wiem, czy juz tu pisalam, najwyzej posta nabije =))
Moim ukochanym bohaterem jest Michael. Rozrywkowy, prywczy, przystojny, no i fan Metallici =)
Bohaterka stanoczo Maria, Jes koffana, ma dobre teksty i śliczny glos.
Poza tym bardzo lubilam Alexa. przemily =)
Moim ukochanym bohaterem jest Michael. Rozrywkowy, prywczy, przystojny, no i fan Metallici =)
Bohaterka stanoczo Maria, Jes koffana, ma dobre teksty i śliczny glos.
Poza tym bardzo lubilam Alexa. przemily =)
"Kocham moich fanów, którzy są ze mną na dobre i na złe!" Niejaki Sven "Hanni" Hannawald
Dokument html to nie zdjęcie
Lepiej wstawić link: http://roswell.bittersweetblue.net/bustedpre.html
Lepiej wstawić link: http://roswell.bittersweetblue.net/bustedpre.html
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek