Klopoty z funkcjonowaniem forum
Forum rules
W tym dziale nic się nie dzieje. To, co czytasz, jest nieaktualne...
W tym dziale nic się nie dzieje. To, co czytasz, jest nieaktualne...
Zapamiętajcie sobie tak: ja wszystko robię dobrze - wszystko co złe to wina Zdzisia
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Czekajcie. W końcu zacznie działać.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Tak właśnie ma być.
- Piszemy PM
- Klikamy Wyślij
- PM ląduje w folderze "Do Wysłania"
- Zostaje wysłane powiadomienie "Nadeszła nowa Prywatna Wiadomość"
- Czas płynie...
- Adresat otwiera skrzynkę
- PM znika z "Do Wysłania"
- PM pojawia się w "Wysłanych".
- Piszemy PM
- Klikamy Wyślij
- PM ląduje w folderze "Do Wysłania"
- Zostaje wysłane powiadomienie "Nadeszła nowa Prywatna Wiadomość"
- Czas płynie...
- Adresat otwiera skrzynkę
- PM znika z "Do Wysłania"
- PM pojawia się w "Wysłanych".
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Zdzisiu - Główny Koordynator http://www.Xcom.pl jest do waszej dyspozycji.
To (chyba!) jego wina bo najpewniej serwer padł. Gwarancji jednak nie daję.
To (chyba!) jego wina bo najpewniej serwer padł. Gwarancji jednak nie daję.
Ja chciałbym wrócić do pewnego problemu.
Jakiś czas temu pisałem(post skasowano ), że po zalogowaniu się i zaznaczeniu opcji loguj automatycznie widzę nieprzeczytane topici i jest wszystko ok. Jednak gdy wejdę drugi raz na stronę( po wczesniejszym jej zamknięciu ) to na stronie głównej mam odznaczone nowe posty, ale gdy wejdę do danej kategorii, to wszystko jest jakby przeczytane(a przecież na stronie głównej pokazywało się inaczej ).
Po wielu próbach uznałem, iż to wina walniętego windowsa i jeszcze bardziej zrąbanego IE. Nic bardziej mylnego, od jakiegos czasu specjalnie wchodze na forum przez Mozille i MAM TO SAMO
{o} co ty na to powiesz? masz jakiś pomysł???
Jakiś czas temu pisałem(post skasowano ), że po zalogowaniu się i zaznaczeniu opcji loguj automatycznie widzę nieprzeczytane topici i jest wszystko ok. Jednak gdy wejdę drugi raz na stronę( po wczesniejszym jej zamknięciu ) to na stronie głównej mam odznaczone nowe posty, ale gdy wejdę do danej kategorii, to wszystko jest jakby przeczytane(a przecież na stronie głównej pokazywało się inaczej ).
Po wielu próbach uznałem, iż to wina walniętego windowsa i jeszcze bardziej zrąbanego IE. Nic bardziej mylnego, od jakiegos czasu specjalnie wchodze na forum przez Mozille i MAM TO SAMO
{o} co ty na to powiesz? masz jakiś pomysł???
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Chciałbym o coś zapytać. Wiem, że to może trochę nie w temacie, ale nie chciałem zakładać osobnego tylko po to, żeby zadać jedno pytanie. Otóż dlaczego został zamknięty temat Katherine Heigl w dziale Twórcy? Jeszcze rozumiem zamykanie czegoś takiego jak "Czy Majandra jest brzydka?", ale "Katherine Heigl"?
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Kiedy nie mam czasu na 'zabawę' w usuwania postów, zamykam temat, a potem - jak mi się przypomni, będę miał czas i będzie mi się chciało - sprzątam w nim i odblokowuję. Jeżeli bardzo wam się pali - możecie zwracać się o wysprzątanie i odblokowanie do moderatorów. A może to będzie standardowa procedura? Ja zamykam, a dalej to już sprawa moderatora? Jeśli dział nie ma moderatora - macie problem - trzeba się było zgłaszać.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
- ciekawska_osoba
- Fan
{o} a ja mam innym problem i chyba tylko ja go mam, otóż od dłuższego zcasu mam wielkie, wrecz ogromne problemy z wejściem na to forum, a jak rozmawiam z innymi forumowiczami to się okazuje, ze oni nie mają i nie wiem w czym problem, bo z kompem i łączem raczej wszystko ok
A co do świątecznych porządków to {o} strasznie mi się myli, jak np wchodzę by cośtam postprzątać a widzę, ze już to usunąłeś nawet gdy ja jestem w tym samym czasie co ty na forum tylko w innym dziale "sprzątam" a jak potem wchodzę by to cośtam zmienić juz to zmienione i się pomału w tym gubie czasem nawet zastanawiam się czy rzeczywiście to co chciałam zmienić było rzeczywiście w tym dziale
A co do świątecznych porządków to {o} strasznie mi się myli, jak np wchodzę by cośtam postprzątać a widzę, ze już to usunąłeś nawet gdy ja jestem w tym samym czasie co ty na forum tylko w innym dziale "sprzątam" a jak potem wchodzę by to cośtam zmienić juz to zmienione i się pomału w tym gubie czasem nawet zastanawiam się czy rzeczywiście to co chciałam zmienić było rzeczywiście w tym dziale
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Ostatnio xcom ma częste drobne wypadki. Zobaczymy - może niedługo będzie lepiej...
Co do problemu Pedrosa. Nie mam pojęcia, czemu tak się dzieje i nie jestem w stanie odtworzyć takiego zjawiska u siebie.
Co do problemu Pedrosa. Nie mam pojęcia, czemu tak się dzieje i nie jestem w stanie odtworzyć takiego zjawiska u siebie.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Jako że bardzo lubię Kate to poświęciłem się i wyczyściłem temat jej poświęcony. Dziękować nie musicie.
{o} : nawet nie próbuj w przyszłości blokować tematu o Shiri. Raz że to bardzo fajny temat, a dwa, że od dziś będę się nim opiekować najlepiej jak będę mógł. Najbardziej to zauważył chyba Ramzes, który niestety nie jest już Hybrydą
{o} : nawet nie próbuj w przyszłości blokować tematu o Shiri. Raz że to bardzo fajny temat, a dwa, że od dziś będę się nim opiekować najlepiej jak będę mógł. Najbardziej to zauważył chyba Ramzes, który niestety nie jest już Hybrydą
Jemu się to często zdarza...nie jest już Hybrydą
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
[głosem Kasandry z brazyliskiej telenoweli]Czyżbyś maczał w tym palce?!
[Dopisano o 23.30]{o}, już rozumiem co czujesz, gdy kasujesz te setki postów. Właśnie przywróciłem to życia temat o Rozbieranych Pannach kasując z 70 wypowiedzi i... czuję się świetnie! Pełen wigoru i chęci na... więcej! Tak, teraz będę zaczynał dzień o wywalenia z pół setki postów. Razem z tobą znów dojdziemy do 18.000, tak jak to było za dawnych, dobrych czasów! Do boju!
[Dopisano o 23.30]{o}, już rozumiem co czujesz, gdy kasujesz te setki postów. Właśnie przywróciłem to życia temat o Rozbieranych Pannach kasując z 70 wypowiedzi i... czuję się świetnie! Pełen wigoru i chęci na... więcej! Tak, teraz będę zaczynał dzień o wywalenia z pół setki postów. Razem z tobą znów dojdziemy do 18.000, tak jak to było za dawnych, dobrych czasów! Do boju!