Serial "Chirurdzy"
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Brzydka tez nie jest, zwrocilas chyba uwage na sama twarz, a przeciesz to tylko kilka % ciala. Figure ma swietna, jest zabawna i jak sama zauwazylas- bezposrednia. A do Berga chyba pasuje bo oboje wydaja sie byc karierowiczami. Brag wydaje mi sie taka christina po paru latach. Albo to ona jest Bergiem sprzed kilku lat.
Dzisiejszy odcinek był świeeeeeeetny tylko ta babka z tym gózem W życiu czegos takiego wielkiego nie widziałam i rozumiem dlaczego bała się iść z tym do szpitala. Ten przystojny chłpoczek Alex mnie wkurzył
Za to nasza Izzie była dziś bohaterką Własnoręcznie uratowała życie i reanimowała poza salą operacyjną. Dzielna dziewczynka Czy nie zaówazyliście, że z odcinka na odcinek jest jej więcej... Jakby to było o niej samej a nie o Meredith W dzisieszym odcinku reszta zeszła trozkę na bok. Eh... Ja chce już piątek!
Za to nasza Izzie była dziś bohaterką Własnoręcznie uratowała życie i reanimowała poza salą operacyjną. Dzielna dziewczynka Czy nie zaówazyliście, że z odcinka na odcinek jest jej więcej... Jakby to było o niej samej a nie o Meredith W dzisieszym odcinku reszta zeszła trozkę na bok. Eh... Ja chce już piątek!
Last edited by Athaya on Fri Aug 05, 2005 10:38 pm, edited 1 time in total.
- Primek1
- Starszy nowicjusz
Niezłe ujęcie, lecz:Kwiat_W wrote:Brzydka tez nie jest, zwrocilas chyba uwage na sama twarz, a przeciesz to tylko kilka % ciala. Figure ma swietna, jest zabawna i jak sama zauwazylas- bezposrednia. A do Berga chyba pasuje bo oboje wydaja sie byc karierowiczami. Brag wydaje mi sie taka christina po paru latach. Albo to ona jest Bergiem sprzed kilku lat.
Nie sama tylko sam Jestem chłopakiem.......
A do dzisiejszego odc inka:
Był świetny, fajnie ak Meredith spławiła Alexa... Biedny George- został sam. A Izie była fenomenalna... Pokazała, że ma talent.... I fajnie ak nawrzeszczała na Alexa. Dziewczyna z charakterkiem, lubię takie
To nie fair wobec Meredith i Dereka, że tylko na nich Baily się uwzięła... A co z Christiną i Bergiem? Żeby ich tez zobaczyła w samochodzie, albo jeszcze lepiej w szpitalu
Dzisiejszy odcinek był świetny...a który nie był?
No i Kath, macie rację, coraz więcej jej. Dziś była fenomenalna. A jak ślicznie rozwaliła pager Alexa. Tylko nie wiem czy na jej miejscu skończyłabym na tym Ten przystojniak jest strasznie denerwujący...ale i tak go lubię
Christine i Berg, uważam, że świetnie się dobrali.
No i jak zwykle muzyka...miodzio
No i Kath, macie rację, coraz więcej jej. Dziś była fenomenalna. A jak ślicznie rozwaliła pager Alexa. Tylko nie wiem czy na jej miejscu skończyłabym na tym Ten przystojniak jest strasznie denerwujący...ale i tak go lubię
Christine i Berg, uważam, że świetnie się dobrali.
Chyba cos w tym jestoboje wydaja sie byc karierowiczami. Brag wydaje mi sie taka christina po paru latach. Albo to ona jest Bergiem sprzed kilku lat.
No i jak zwykle muzyka...miodzio
The best kind of kiss is the one where you have to stop because you can't help but smile.
- lizzy_maxia
- Fan
Czułabym się upokorzona jak ktoś by mnie wziął za inteligentną inaczej. Co to w ogóle za pomysł czuć się upokorzonym przez taką pomyłkę jak bycie uznanym za kobietę (<-dopisane, żeby było jasne co mam na myśli)? Toż to przeca komplementas Ty męski, szowinistyczny prosiaku!
Co do Chirurgów... nadal są bardzo lekkostrawni i nadal wogóle nie podoba mi się opening serialu
Co do Chirurgów... nadal są bardzo lekkostrawni i nadal wogóle nie podoba mi się opening serialu
Last edited by Olka on Mon Aug 08, 2005 1:57 am, edited 1 time in total.
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Olka wrote:Czułabym się upokorzona jak ktoś by mnie wziął za inteligentną inaczej. Co to w ogóle za pomysł czuć się upokorzonym przez taką pomyłkę? Ty męski, szowinistyczny prosiaku!
Taa? A mi sie bardzo podoba. Zwlaszcza muzyka. Opening jest zupelnie inny od wiekszoaci z tych "lekarzowych" seriali. Nawet opening z naszego "Na dobre.." przypominal mi ten z ER (moze teraz sa inne, nie wiem, bo nie ogladam).Olka wrote:Co do Chirurgów... nadal są bardzo lekkostrawni i nadal wogóle nie podoba mi się opening serialu
Zauwazyliscie, ze w tym serialu sa podteksty rasistowskie? trzech z czterech przelozonych naszych stazystow ma czarny kolor skory