Blah
Moderator: piter
NAN kto Cię ocenzurował, bo ja nic nie rozumiem ????? Jak to takie tabu straszne, to daj znać na priva o co chodzi i co czytałam, bo tego skrótu też nie kojarzę
I nie gniewać się na nikogo za to że coś czyta czy ogląda na siedmiu krasnoludków!!
I nie gniewać się na nikogo za to że coś czyta czy ogląda na siedmiu krasnoludków!!
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Ktoś mnie ocenzurował...? Albo {o}, albo ja sama...
Czekaj czekaj, to ty nie oglądałaś innej wersji Four Aliens And A Baby...? Tej takiej z "blah" i "cone"...? Oj, niedopatrzenie... Podczas emisji tego odcinka w Polsacie (normalnego odcinka) coś się stało i pół Polski mogło oglądać czołówkę i napisy końcowe, bo coś im siadło w przekaźnikach czy coś takiego. Ja niestety należałam do tej połówki Polski i rozżalona na cały świat obejrzałam 10-minutową wersję tego odcinka przerobioną przez fanów... Dostałam przy niej ataku śmiechu i podałam adres do tego na stronce xcom w komentarzach, po czym atmosferę odcinka szlag wziął i królowało "blah" i "cone". Szczególnie "blah". No i o mało nie narobiłyśmy sobie śmiertelnych wrogów... Hotori, Janeta, Galadriela i ja...
http://www.spiceranger.com wybierz faaab.wmv
I polecam, obejrzyj... Swego czasu już tutaj podawałam ten link, tylko że u Shiri...
Czekaj czekaj, to ty nie oglądałaś innej wersji Four Aliens And A Baby...? Tej takiej z "blah" i "cone"...? Oj, niedopatrzenie... Podczas emisji tego odcinka w Polsacie (normalnego odcinka) coś się stało i pół Polski mogło oglądać czołówkę i napisy końcowe, bo coś im siadło w przekaźnikach czy coś takiego. Ja niestety należałam do tej połówki Polski i rozżalona na cały świat obejrzałam 10-minutową wersję tego odcinka przerobioną przez fanów... Dostałam przy niej ataku śmiechu i podałam adres do tego na stronce xcom w komentarzach, po czym atmosferę odcinka szlag wziął i królowało "blah" i "cone". Szczególnie "blah". No i o mało nie narobiłyśmy sobie śmiertelnych wrogów... Hotori, Janeta, Galadriela i ja...
http://www.spiceranger.com wybierz faaab.wmv
I polecam, obejrzyj... Swego czasu już tutaj podawałam ten link, tylko że u Shiri...
jak tylko zobaczę tę wersję zaraz odpowiem!!! a głupawki znam z autopsji Jak czasami coś człowieka złapie, to potem wystarczy mrugnąć, a ludzie leżą na podłodze i płaczą ze śmiechu!
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Blah?Nan wrote:Może... lepiej... nie zaczynajmy znowu blah, bo {o} się blah wścieknie i da nam blah... Yyy, tego, chciałam powiedzieć bana
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
- Galadriela
- Zainteresowany
- ciekawska_osoba
- Fan
hihi no faktycznie obejrzałam to w najbardziej nieodpowiednim momencie, ale opis Nan tego odcineczka tak mnie zaciekawił, że chciałam zobaczyć co to i hihi potem bylo tak jak było - na co dramatyczniejszych scenach mój tatuś się wzruszał a ja zwijałam ze śmiechu, po prostu te blah na zawsze chyba wryło mi się w pamięć i do dziś nie potrafię obejrzeć tego odcinak nie przypominając sobie tego blahGaladriela wrote:Powracają miłe wspomnienia, aż jeszcze raz obejrzałam sobie ten "odcinek". Maxio wampirek i stożek Michaela, no i oczywiście BLAH.
Tego się nie da zapomnieć. Pamiętam jak Janetka pisała, że obejrzała parodię przed odcinkiem i później w najbardziej dramatycznych scenach zaczynała się śmiać.
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Blah to nie jest bzdura. Blah wyraża głębię wglądu, posiadanie osobowości i własnych poglądów.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך