Płyta Majandry
Moderator: LEO
Płyta Majandry
pierwszy raz tu piszę na forum więc mi wybaczcie jeśli nie jestem na czasie ale czy ktoś z was może odstąpić płytę Majandry oczywiście za opłatą
oto mój adres lex1@tlen.pl
oto mój adres lex1@tlen.pl
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- annette_alejandra
- Gość
Płytę mam, chodź nie oryginalną. Ściągałam z KaAzY. Żeczywiście, płyta nieco dziwna, kompletnie nie pasująca ani do Majandry, ani do jej głosu. Tak naprawdę lubię tylko dwa kawałki - Hell & Bliss oraz Tattoo. Piosenek jest sześć. Raczej nie polecam...
Open your eyes to the love around youYou can feel youre aloneBut I'm here still with youYou can do what you dreamJust remember to listen to the rain
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
a ja się nie zgadzama ja się nie zgadzam! płyta jest dziwna,ale w tym wypadku to zaleta. Uważam że głos Majandry pasuje do muzyki jaką zdecydowała się umieścić na krążku i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona że wydała bardzo oryginalne,ciekawe CD, które z pewnością powinno zwrócić uwagę krytyków. Mimo iż nie mam nic przeciwko muzyce pop i artystkach popowych takich jak britney,pink,czy j.lo(choć oczywiście też nie można wrzucić ich razem do jednego worka) to niezmiernie ucieczyło mnie że Majandra nagrała tak odbiegającą od powszechnego stylu płytę. Ale sama napisałam kilka postów wyżej ż epłyta jest niecodzienna i nie każdemu musiała przypaśc do gustu i rzeczywiście tak jest. A może po prostu przyzwyczejni jesteśmy do dżwięków rodem z mtv i dlatego krążek Delfino trudno przełknąć? Sama z początku miałam mieszane uczucia,ale uważnie wsłuchałam się i osobiście chylę czoła przed panną Majandrą. Takie muzyczne dziwolągi to-sami musicie przyznać-rzadkość, dla mnie:prawdziwy skarb. Oby więcej wokalistek decydowało się na takie eksperymenty, ludziom którym się podobało polecam Fionę Apple,któr amoże neico odbiega stylem, ale klimat jets podobny,a także Berenice
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
a właśnie...czy gdzies można znaleźć teksty z całek płyty? pewni ena http://www.azlyrics.com będą...idę sprawdzić
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- annette_alejandra
- Gość
Hej! Co do płytki Maji...hmmm...jest nawet nawet, ale jednak dla mnie trochę za dziwna. Jednak fajnie, że Maja nagrała taką oryginalną płytę. Jesli chcecie texty maji, zapraszam na http://www.swiatroswell.friko.pl , do działu ciekawostki, a potem do majandra delfino. To jest mój dział
Open your eyes to the love around youYou can feel youre aloneBut I'm here still with youYou can do what you dreamJust remember to listen to the rain
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Ja też przesłuchałam parę piosenek z płyty Majandry, ale w przeciwieństwie do was wogóle mi nie przypadły do gustu Zarówno teksty jak i muzyka są moim zdaniem dołujące... W każdej piosence dziewczyna użala się po stracie chłopaka
Zdecydowanie wolę słuchać innego rodzaju muzyki... No ale to zależy od gustu. Fakt jest faktem że Majandra zdobyła już grono fanów swojej muzyki.
Zdecydowanie wolę słuchać innego rodzaju muzyki... No ale to zależy od gustu. Fakt jest faktem że Majandra zdobyła już grono fanów swojej muzyki.
- annette_alejandra
- Gość
Ski-Ming ma 5 minut...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- annette_alejandra
- Gość