Travis
Moderator: LEO
Travis
Chciałbym poznać Waszą opinie nt. muzyki zespołu Travis... Nagrali Oni m.in. piosenke "More than us" która znalazła sie na ściezce dzwiękowej do Roswell... Musze przyznać, że "Travis" nalezy do ścisłej czołówki moich ulubionych zespołów... urzekła mnie w nim... szczerość i subtelność (zaskoczeni ?)
Widzę, że coś małe zainteresowanie tym tematem... Może to ten tytuł tak odstrasza? Zaraz zmienię.
Szczerość i subtelność?
Natomiast ja od jakiegoś czasu bardziej niż na treść przekazu zwracam uwagę na jego oddziaływanie. Tylko teraz zastanawam się, czy "More Than Us" oddziaływałoby na mnie w jakikolwiek sposób, gdybym nie kojarzył tego z TĄ sceną w Roswell...
Szczerość i subtelność?
Natomiast ja od jakiegoś czasu bardziej niż na treść przekazu zwracam uwagę na jego oddziaływanie. Tylko teraz zastanawam się, czy "More Than Us" oddziaływałoby na mnie w jakikolwiek sposób, gdybym nie kojarzył tego z TĄ sceną w Roswell...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
- lizzy_maxia
- Fan
- lizzy_maxia
- Fan
Też sobie wybrałeś dzień, żeby to powiedzieć Zaduszki
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Dobra, a teraz coś napiszę...
Troszeczkę się tu zmieniło pod twoją nieobecność. Wielki orędownik nieusuwania Miodzio został tam moderatorem i... usunął większość tematów Zmodyfikowałem licznik postów - Miodzio się nie liczy. Wprowadziłem 'rangę karną' - Pleciugę. Jedna osoba wyleciała. Odwiedzają nas słynne osobissości zza granicy, dlatego zainstalowałem na forum język niemiecki, francuski, szwedzki i holenderski...
Forum w zasadzie nie zeszło na psy - za to często ma awarie. Wciąż usuwam dziesiętki i setki postów. I dalej spora część tematów jest 'martwa' - tylko emisja powtórek mogłaby je 'wskrzesić'. No - to tyle. Witam. Mam nadzieję, że wraz z twoim przybyciem powieje tutaj trochę kontrowersją
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
{o}, nie moglem sobie odmowic satysfakcji pozbawienia Cie mozliwosci skasowania tematow na moim forum...
sam je kasuje
nie bede strzelal zadnymi kretynskimi tekstami, ani zakladal pozegnalnych tematow.. bede tu wpadal.. ale rzadko.. zreszta to juz sie dzieje - chyba juz zauwazyliscie.. a jak nie, to tym lepiej - nie bedziecie odczuawli zadnej straty.. w zasadzie mi to wisi...
--eof--
sam je kasuje
Miodzio juz nie bedzie mialo zadnej formuly.. zdechlo. nic mnie to nie obchodzi. znalazlem juz na tym forum ludzi z ktorymi sie rozumiem. wiecej mi nie trzeba. poniewaz nie jestem organizacja charytatywna nie zamierzam spedzac dni i nocy na wymyslaniu tematow, ktore kilka osob zaraz zasmieci i sprowadzi pare metrow ponizej dna mojej percepcji...{o} wrote:Co się więc stało? Wracamy do poprzedniej formuły Miodzio?
nie bede strzelal zadnymi kretynskimi tekstami, ani zakladal pozegnalnych tematow.. bede tu wpadal.. ale rzadko.. zreszta to juz sie dzieje - chyba juz zauwazyliscie.. a jak nie, to tym lepiej - nie bedziecie odczuawli zadnej straty.. w zasadzie mi to wisi...
--eof--
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- lizzy_maxia
- Fan
Powracając do tematu....Zaszokowała mnie ta wiadomość:
No no, kto by pomyślał...Ale ja zawsze wierzyłam w ten zespół Pochwalam pochwalam takie inicjatywy z naszym krajem związane....
Najnowszy teledysk (oczywiście Travisa - dop. mój) do pioseki LOVE WILL COME THROUGH powstał w Warszawie 19-go i 20-go lutego. Był nagrywany na Pradze przez islandzki duet reżyserski ARNI & KINSKI. Zespół zabiegał o pełną dyskrecję i wcześniej informacje nie zostały ogłoszone. Premiera teledysku w połowie marca. "
No no, kto by pomyślał...Ale ja zawsze wierzyłam w ten zespół Pochwalam pochwalam takie inicjatywy z naszym krajem związane....