Jakiej muzyki słuchają fani Roswell?
Moderator: LEO
Wiec wszystko co ma przyjemny "piasek" w glosie jest be?
Nirvana to klasyka rocka, Metallica metalu... pozornie podobne, ale calkiem inne Jestes jedyna osoba spotkana na mojej krotkiej drodze, ktora uwielbia Metallice (moge uzyc slowa "uwielbia? ) a nienawidzi Nirvany... moje gratulacje
P.S. Piosenka "Smells Like Teen Spirit" ( zgadnij jakiego zespolu ) zajela trzecie miejce w plebiscycie przeprowadzonym przez pismo "Q", wybierajace 1001 piosenke wszech czasow
Nirvana to klasyka rocka, Metallica metalu... pozornie podobne, ale calkiem inne Jestes jedyna osoba spotkana na mojej krotkiej drodze, ktora uwielbia Metallice (moge uzyc slowa "uwielbia? ) a nienawidzi Nirvany... moje gratulacje
P.S. Piosenka "Smells Like Teen Spirit" ( zgadnij jakiego zespolu ) zajela trzecie miejce w plebiscycie przeprowadzonym przez pismo "Q", wybierajace 1001 piosenke wszech czasow
PITER - możesz mi skomponować ścieżkę do DIUNY??????? Tzn. polecić utwory. Czuję , że powinnam wrócić do tej książki, ale cisza może potrzebować odpowiedniego tła, by znów przeżyć to, co dawniej przezywałam oczami wyobraźni czytając tę sagę. Co Ty na to?
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
LEO, milo Cie widziec
ale chyba nie moge Ci nic doradzic...
ja bardzo rzadko czytam sluchajac muzyki, bo wiekszosc piosenek po prostu mnie rozprasza..
za dobry podklad uwazalbym taki, na ktory bym nie zwracal uwagi... a ja po prostu nie znam takich piosenek...
dla mnie muzyka jest przyjemnoscia sama w sobie i kiedy probuje ja laczyc z innymi ksiazka, zazwyczaj konczy sie na tym, ze przez pol godziny czytam jedna strone .. czasami oczywiscie na odwrot - odrywam sie na chwile od lektury i okazuje sie, ze w tle juz przeleciala polowa plyty... ale to raczej rzadki przypadek...
jedym slowem, nie umiem tego pogodzic...
ale przy okazji: polecam OST z X2: X-men United - nie jest tak dobry jak LoTR, ale niektre utwory sa genialne
ale chyba nie moge Ci nic doradzic...
ja bardzo rzadko czytam sluchajac muzyki, bo wiekszosc piosenek po prostu mnie rozprasza..
za dobry podklad uwazalbym taki, na ktory bym nie zwracal uwagi... a ja po prostu nie znam takich piosenek...
dla mnie muzyka jest przyjemnoscia sama w sobie i kiedy probuje ja laczyc z innymi ksiazka, zazwyczaj konczy sie na tym, ze przez pol godziny czytam jedna strone .. czasami oczywiscie na odwrot - odrywam sie na chwile od lektury i okazuje sie, ze w tle juz przeleciala polowa plyty... ale to raczej rzadki przypadek...
jedym slowem, nie umiem tego pogodzic...
ale przy okazji: polecam OST z X2: X-men United - nie jest tak dobry jak LoTR, ale niektre utwory sa genialne
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
PITER - mi też Cię miło czytać
Co do książki i muzyki, staram się tylko nie łączyć walkmana z dentystą, bo to gwarantuje, że nawet najlepsza muzyka bedzie się źle kojarzyć Natomiast jeśli czytam książkę, muzka pozwala mi do niej później wrócić. bez przewracania kartek cofam się do tego, co było. Za propozycję muzyki z Xmena dziękuję - postaram się przesłuchać. LOTR ma specyficzny nastrój, który już wpasował mi się w fantasy. Może to to?
Co do książki i muzyki, staram się tylko nie łączyć walkmana z dentystą, bo to gwarantuje, że nawet najlepsza muzyka bedzie się źle kojarzyć Natomiast jeśli czytam książkę, muzka pozwala mi do niej później wrócić. bez przewracania kartek cofam się do tego, co było. Za propozycję muzyki z Xmena dziękuję - postaram się przesłuchać. LOTR ma specyficzny nastrój, który już wpasował mi się w fantasy. Może to to?
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Ja słucham hiphopu, gotic i nu metalu jak i rocka. To niezbyt oryginalne....fakt. Wyróżniam się tym że u mnie w szkole są tylko trzej fani Aerosmith. Mój qmpel- Kuba, koleżanka- Iza i...ja:D
Wolę ostrą muzę, która ma sensowny tekst, niż takie
Lalala
nie kochasz mnie
lalala
zostawiłeś mnie
I nie nachodźcie na mnie fani Britney, bo mi tu teraz chodiz o disco polo:D
Wolę ostrą muzę, która ma sensowny tekst, niż takie
Lalala
nie kochasz mnie
lalala
zostawiłeś mnie
I nie nachodźcie na mnie fani Britney, bo mi tu teraz chodiz o disco polo:D
"Jak by to było, gdyby mnie nie było? Jak by to było, co by się wydarzyło, co by się zmieniło?"DKA- "Jak by to było"
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Nie żartowałamLuca wrote:Szati nie dobijaj mnie prosze Powiedz, ze zartowalas
Ale żeby Cie nie dobijac to powiem Ci że to jedyna piosenka Spears której słucham
Podpisuje sie pod tym obiema pieknymi rączkamiLyss wrote:a britney eh najezdzaj na nia
ale na shakire nie
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------