szkoła...
Moderators: Galadriela, Olka
ja wrocilem juz o 12 ale przez ten czas musialem odreagowac to co sie stalo w szkole. okazalo sie ze nie bedzie informatyki!!! ja myslalem ze komus urwe leb. orpocz tego mamy 2h PO, 3h GEO. dobra wiadomoscia jest to ze mamy 5h matmy:D:D:D! wychowawca jest w miare fajny, klasa.. hmm.. ciezko powiedziec, ale jest jedna zasadnicza wada: stosunek dziewczyn do chlopcow wynosi 7:23!!! i moze ktos mi powie ze szkola jest fajna...
Collect some stars to shine for you.
O znam to uczucie, oj tak... Na szczescie obecnie mam w szkole wiecej dziewczyn niz chlopakow wiec sie odgrywam za stare czasy
ps. A jutro marker w reke i zaczynamy kocenie Wystarczy wybierac co ladniejsze kotki z brzegu a nie bedziesz mogl narzekac na czekajacy na nas rok szkolny
ps. A jutro marker w reke i zaczynamy kocenie Wystarczy wybierac co ladniejsze kotki z brzegu a nie bedziesz mogl narzekac na czekajacy na nas rok szkolny
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Od razu okrucienstwo... ot tradycja poza tym 1 dnia szkoly mozna sobie pozwolic na to jeszcze nikomu z 1 klasistow czarne wasy nie zaszkodzily, poza tym jaki to jest wspanialy sposob na poznawanie nowych ludzi
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Nizsza Szkola Rolnictwa Uzytkowego A tak na serio to chodze do szkoly z ludzmi ktorzy boja sie miasta stolecznego Warszawa i uwazaja ze kazdy zolto czerwony autobus jest pelen zlodzieji A pochwal sie nephit w takim razie jak wygladaja "nowoczesne" metody kocenia - moze jutro ich uzyje
Ok czuje sie skarcony Ale marker i tak jutro zabiore... Wierz mi lub nie ale kocenie u mnie w szkole nie jest takie zle i nikomu krzywda sie nie dzieje Sam oberwalem w zeszlym roku ale wy3malem do 3 przerwy i jestem z tego dumny Poza tym tak poznalem pewna specjalna dziewczyna... A z tego co piszesz wnioskuje ze jestes 1-klasista he he... nie boj sie... kici kici...
Malina - jako przyszly pedagog powinnas mnie pochwalic za probe integracji z nowymi uczniami niekonwencjonalnymi metodami A ww. wymieniona dziewczyna chodzi do 4 klasy i jest najsliczniejsza i najbardziej bojowa dziewczyna w calej szkole She'll be MINE.... SOON (diaboliczny smiech)
NAN! Ty go szantazujesz ?? Tak ? NO ladnie ! Ja za to mam fory u pani vicedyrektor a do tego przewodniczaca samorzadu szkolnego to moja dobra kolezanka. Nie bez powodu mowia do mnie Panie Prezesie Wystarczy ladnie sie usmiechnac, powiedziec do nauczycielki "Wyglada Pani olsniewajaco" i juz masz co chcesz Dlatego pracuje w mojej klasie jako spec od PSR (Public School Relations)
Wiesz Maxel, własciwie to nic takiego, pisałam samą prawdę... No, może troszeczkę przesadziłam... Ale ogólnie to naprawdę artykuł jak artykuł Takie rzeczy to ja potrafię pisać, oo, tak... Miałam jeszcze drugą część, ale już jej nie chcieli W każdym razie w szufladzie jeszcze leży fotoreportaż i czeka na umieszczenie... Też jako haczyk, chociaż w zeszłym roku, na jednego maturzystę Biedny chłopak wynniósł się z radością ze szkoły Tak to jest, gdy się denerwuje nie wiadomo kogo...