Liga Przystojnych Dżentelmenów
Moderators: Galadriela, Olka
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
Eduardo Sanatamarina (Biały welon lol)
Jason Behr (Roswell)
Spacial D (niemiecki DJ)
Raul Gonzalez (Real)
Orlando Bloom
Ricky Martin (z młodości)
Bartek Wrona (z młodości)
Marcin Zając (reprezentacja polski)
Ben Affleck
Michael Owen (Real)
Ben Stiller (nie wiem czemu ale jest słodki heh)
Milan Baros (Liverpool)
Filippo Inzaghi (reprezentacja Włoch)
Farell Williams (N.E.R.D)
Jason Behr (Roswell)
Spacial D (niemiecki DJ)
Raul Gonzalez (Real)
Orlando Bloom
Ricky Martin (z młodości)
Bartek Wrona (z młodości)
Marcin Zając (reprezentacja polski)
Ben Affleck
Michael Owen (Real)
Ben Stiller (nie wiem czemu ale jest słodki heh)
Milan Baros (Liverpool)
Filippo Inzaghi (reprezentacja Włoch)
Farell Williams (N.E.R.D)
"I felt like Jason Behr and I had such a unique chemistry.
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Moge powiedziec jedno: wiecej!
Nie wiem czy byl Zakoscielny... Swoja droga moja kumpela ma na jego punkcie fiola heh U mnie niezmiennie pierwsze miejsce zajmuje Jensen Ackles co widac po sygnatruce I jak na razie nic nie zapowiada zmany mojego rankingu nawet przystojny Malaszynski
A propos Zakoscielnego pewnie wiesz, ze juz 14 lutego pojawi sie w kinach w romansidle wraz z Bosakiem
Nie wiem czy byl Zakoscielny... Swoja droga moja kumpela ma na jego punkcie fiola heh U mnie niezmiennie pierwsze miejsce zajmuje Jensen Ackles co widac po sygnatruce I jak na razie nic nie zapowiada zmany mojego rankingu nawet przystojny Malaszynski
A propos Zakoscielnego pewnie wiesz, ze juz 14 lutego pojawi sie w kinach w romansidle wraz z Bosakiem
onarku kochany, ja o zastępowaniu mówiłam jedynie w kontekście mężczyzn polskiego show-biznesu
najwyższej klasy towar zagraniczny to jednak ciągle Jason choć nie przeczę, ma kilku poważnych rywali...
szukam dalej zdjęć boskiego Pawełka, warto odkurzyć ten temat
jesli koleżanka ma świra na punkcie Zakościelnego, bądź tak dobra i wydrzyj jej jakąś powalającą fotkę, żeby wrzucić ją tutaj. ja nic nie mogłam znaleźć, a chłopiec jednak cieszy oko
o filmie wiem i czekam. ale dzięki za informację. nie samym ambitnym kinem człowiek żyje, czasem dobrze jest wyluzować się przy romantycznej komedii. szczególnie z TAKĄ obsadą- bo Bosak też ma coś w sobie. taki ciemny, podejrzany typ
PS. to "wraz z Bosakiem" zabrzmiało jakby romans rozkwitał między nimi
najwyższej klasy towar zagraniczny to jednak ciągle Jason choć nie przeczę, ma kilku poważnych rywali...
szukam dalej zdjęć boskiego Pawełka, warto odkurzyć ten temat
jesli koleżanka ma świra na punkcie Zakościelnego, bądź tak dobra i wydrzyj jej jakąś powalającą fotkę, żeby wrzucić ją tutaj. ja nic nie mogłam znaleźć, a chłopiec jednak cieszy oko
o filmie wiem i czekam. ale dzięki za informację. nie samym ambitnym kinem człowiek żyje, czasem dobrze jest wyluzować się przy romantycznej komedii. szczególnie z TAKĄ obsadą- bo Bosak też ma coś w sobie. taki ciemny, podejrzany typ
PS. to "wraz z Bosakiem" zabrzmiało jakby romans rozkwitał między nimi
Moja droga chyba pomylilas sie w pisowni nie Jason tylko Jensen 'Towar pierwsza klasa' -cytuje dziewczynke w wieku 6lat na widok jakiegos chlopaka na podworq
A nie wiem czy Bosak i Zakoscielny maja jakis romans wolalabym nie Chociaz z tego co wiem to paru slicznosci polskich aktorow niestety jest homo. Taka strata dla kobiecego swiata
Dostep do fotek z filmu z Maciejem!
A nie wiem czy Bosak i Zakoscielny maja jakis romans wolalabym nie Chociaz z tego co wiem to paru slicznosci polskich aktorow niestety jest homo. Taka strata dla kobiecego swiata
Dostep do fotek z filmu z Maciejem!
Widzę, że panie wpadły w sidła Piotra z Magdy M. No cóż, muszę się przyznać, że ja też,, ale o wiele wcześniej. Jakieś pół roku temu grał Marcina w M jak miłość. Fryzurę miał taką, że... oj nie powiem, no mógłby konkurować z Markiem Koszmar to nie był, ale wołałam o pomstę do nieba. Miał jednak w sobie coś tak ujmującego, że od razu go polubiłam
A ja się ostatnio zachwycam nad Ryanem Goslingiem. Nie ma typowej urody amanta, ale jego oczy sprawiają, że mieknę w momencie. Podobnie, jak Jason, przy ich pomocy potrafi wyrazić więcej niż mimiką twarzy... Aktor potrafi się wcielić bardzo dobrze zarówno w postać romantyczną (Pamiętnik), jak i dramatyczną (Fanatyk). Za niedługo do kin wchodzi thriller/dramat z nim w jedej z głównych ról pt. Zostań. Ciekawa jestem, jak w nim wypadnie.
Pamiętnik
Fanatyk
Pamiętnik
Fanatyk
Sawyer - moja miłość
Ale zauważyłam, że skupiamy się głównie na osobnikach rasy białej A przecież jest tylu innych fajnych, "kolorowych" facetów, na których z przyjemnością można zawiesić oko.
Dwaj z licznych, koreańskich przystojniaków: Lee Jun Ki oraz Lee Dong Wook (tu Olka ma pole do popisu).
A Denzel Washington? Albo Taye Diggs - seksowny, czarny adwokat z Ally McBeal (na pewno wiecie, o którego mi chodzi).
Ciężko jest wymienić wszystkich wartych uwagi. Poza tym, każdemu podoba się co innego.
Lee Jun Ki
Lee Dong Wook
Ale zauważyłam, że skupiamy się głównie na osobnikach rasy białej A przecież jest tylu innych fajnych, "kolorowych" facetów, na których z przyjemnością można zawiesić oko.
Dwaj z licznych, koreańskich przystojniaków: Lee Jun Ki oraz Lee Dong Wook (tu Olka ma pole do popisu).
A Denzel Washington? Albo Taye Diggs - seksowny, czarny adwokat z Ally McBeal (na pewno wiecie, o którego mi chodzi).
Ciężko jest wymienić wszystkich wartych uwagi. Poza tym, każdemu podoba się co innego.
Lee Jun Ki
Lee Dong Wook
Jęczeć nad minionym nieszczęściem, to najpewniejszy sposób by przyciągnąć inne. W. Shakespeare
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Re: Liga Przystojnych Dżentelmenów
wiem, że nie jestem w tym osamotniona, ale uwielbiam jensena acklesa i milo ventimiglie oraz santiago cabrerę i innych i oczywiścia adam brody <zakochany>
Jane Cahill
a ja lubie tego brutala nio wiecie tego Sowyera Hooot ;P
Ale wiecie kto jest jeszcze przystojny...?
Ale wiecie kto jest jeszcze przystojny...?
i zaś Jared nie wiem czemu, ale nie trawie tego faceta..niby ładny....ale sama nie wiem