Sadzimy drzewa!
Moderators: Galadriela, Olka
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Sadzimy drzewa!
Zainspirowana po części informacjami z roswell.pl, a po części pewnym linkiem, na którego przypadkowo trafiłam, postanowiłam zasadzić drzewo
Skoro już sadzonka została umieszczona w ziemi, to dobrze by było, gdyby moje drzewko urosło. Aby je wspomóc, proszę Was o kliknięcie na ten link: http://www.iriskaya.posadzdrzewo.pl
Wiem, że pisałam o tym w komentarzach na roswell.pl, pod "drzewnym" newsem, ale postanowiłam umieścić info również tutaj. Dlatego, że jedni wchodzą tylko na roswell.pl, a inni tylko na forum. Idea jest szczytna, dlatego chciałam, żeby informacja trafiła do jak największej grupy odbiorców: zachęcam do posadzenia własnego drzewa!
Dlaczego postanowiłam przyłączyć się do akcji? Dlatego, że zostanie posadzone prawdziwe drzewo, w miejsce mojego wirtualnego. Dlatego, że - jeśli los pozwoli - mam nadzieję, że kiedyś je zobaczę. A wtedy - jeśli forum nadal będzie istniało - wrzucę tu jego fotkę. Oraz przede wszystkim dlatego, że chciałabym, aby gdzieś w Polsce istniało moje drzewko
Drzewa dają nam książki, zeszyty i ołówki, meble - miliony przedmiotów na całym świecie powstały z drewna. Jestem pewna, że warto sadzić kolejne. Nie tylko dla tych wszystkich przedmiotów - w końcu, czy jest coś przyjemniejszego, niż odpoczynek w cieniu drzewa w upalne lato?
Wspomożecie moje drzewko? Liczę na Was!
PS. Możecie klikać... codziennie!
Skoro już sadzonka została umieszczona w ziemi, to dobrze by było, gdyby moje drzewko urosło. Aby je wspomóc, proszę Was o kliknięcie na ten link: http://www.iriskaya.posadzdrzewo.pl
Wiem, że pisałam o tym w komentarzach na roswell.pl, pod "drzewnym" newsem, ale postanowiłam umieścić info również tutaj. Dlatego, że jedni wchodzą tylko na roswell.pl, a inni tylko na forum. Idea jest szczytna, dlatego chciałam, żeby informacja trafiła do jak największej grupy odbiorców: zachęcam do posadzenia własnego drzewa!
Dlaczego postanowiłam przyłączyć się do akcji? Dlatego, że zostanie posadzone prawdziwe drzewo, w miejsce mojego wirtualnego. Dlatego, że - jeśli los pozwoli - mam nadzieję, że kiedyś je zobaczę. A wtedy - jeśli forum nadal będzie istniało - wrzucę tu jego fotkę. Oraz przede wszystkim dlatego, że chciałabym, aby gdzieś w Polsce istniało moje drzewko
Drzewa dają nam książki, zeszyty i ołówki, meble - miliony przedmiotów na całym świecie powstały z drewna. Jestem pewna, że warto sadzić kolejne. Nie tylko dla tych wszystkich przedmiotów - w końcu, czy jest coś przyjemniejszego, niż odpoczynek w cieniu drzewa w upalne lato?
Wspomożecie moje drzewko? Liczę na Was!
PS. Możecie klikać... codziennie!
- MAX EVANS
- Fan
Re: Sadzimy drzewa!
Mój głos oddaje zdecydowanie na tak bo warto i to bardzo. A jeśli chodzi o twoje drzewko to obiecuje że będę je odwiedzał.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Max, dziękuję za wsparcie!Wiedziałam, że mogę liczyć na Roswellian W końcu, jak napisał Alex na roswell.plMAX EVANS wrote:Mój głos oddaje zdecydowanie na tak bo warto i to bardzo. A jeśli chodzi o twoje drzewko to obiecuje że będę je odwiedzał.
"Jak dla mnie drzewo zawsze kojarzy się z więziami, a nas łączą specjalne więzi...". Wszyscy jesteśmy Roswellianami
Zgadzam się oczywiście z tym co napisałeś: warto sadzić drzewa! Tak wiele się ich teraz wycina, a tak mało sadzi. Rozumiem, że są przydatne i sama z nich korzystam w różnej formie, ale uważam, że musi być zachowana równowaga między wycinaniem i sadzeniem. A ponieważ nie wszystkie sadzonki się przyjmują, to żeby zrównoważyć wycinanie, sadzonek musi być dużo więcej!
a ja zainspirowana sadzeniem przez was drzew sama zasadziłam takie jak na roswell.pl
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Wirtualne czy prawdziwe? Moje wirtualne coraz lepiej rośnie i wierzę, że w jego miejsce trafi prawdziwe. A ja je znajdęCzips wrote:a ja zainspirowana sadzeniem przez was drzew sama zasadziłam takie jak na roswell.pl
Pozwolę sobie jeszcze zareklamować jedno drzewko, które reklamowałam na roswell.pl
www.monikagawlak.posadzdrzewo.pl -> to drzewko pewnej Dobrej Duszyczki, której wiele zawdzięczam, więc jeśli ktoś może, to proszę o kliknięcie
prawdziwe, te z żywca
będzie w Węgierskiej górce
będzie w Węgierskiej górce
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
A ja również zasadziłam drzewko w akcji "mojesilnedrzewo"
A druga akcja - moje drzewko - też dostarczyła mi certyfikatu wsparcia! I też jakieś drzewko posadzą. To dobrze, bo sama dużo czytam i jestem właścicielką naprawdę sporej ilości zadrukowanego papieru, więc czuję się w obowiązku wspomagać drzewka. Dziękuję wszystkim klikającym!
Może nasze drzewka się spotkająNiniejszym zaświadcza się, że (...)
obejmuje patronatem buk nr 87930 na terenie
Nadleśnictwa Węgierska Górka w Beskidach
w sektorze zasadzeń nr EP097 w koordynatach 49°39'9"N, 19°2'31"E
A druga akcja - moje drzewko - też dostarczyła mi certyfikatu wsparcia! I też jakieś drzewko posadzą. To dobrze, bo sama dużo czytam i jestem właścicielką naprawdę sporej ilości zadrukowanego papieru, więc czuję się w obowiązku wspomagać drzewka. Dziękuję wszystkim klikającym!
obejmuje patronatem buk nr 86422 na terenie Nadleśnictwa Węgierska Górka
w Beskidach w sektorze zasadzeń nr CU101 w koordynatach 49°39'3"N, 19°0'42"E
może się spotkamy za 20 lat jak je będziemy odwiedzać to by dopiero było.
w Beskidach w sektorze zasadzeń nr CU101 w koordynatach 49°39'3"N, 19°0'42"E
może się spotkamy za 20 lat jak je będziemy odwiedzać to by dopiero było.
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
http://liiz.posadzdrzewo.pl skoro jedni odwiedzają tylko forum a inni tylko stronkę to też tu swój link zamieszczę. tak więc proszę Roswellianie klikajcie codziennie jeśli dacie rade, z góry dziękuję za każdą wizytę.
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?