Sprawy szkolne
Moderators: Galadriela, Olka
- Liz_Parker
- Zainteresowany
Sprawy szkolne
Pomyślałam, że można byłoby stworzyć topic o sprawach szkolnych. (bleee:)) Jak ktoś będzie miał jakieś kłopoty ze znalezieniem czegoś, jakiegoś słówka, idiomu, pomocy naukowych na fizykę, histo(e)rię, nie będzie potrafił zrobić zadania z matmy, to może tu napisać i myślę, że znajdzie się ktoś kto pomoże. Ja w miarę wszelkich moich możliwości służę pomocą.
"I Have Promises To Keep, And Miles To Go Before I Sleep." ROBERT FROST
"So That's The End. Our Life In Roswell. What A Long Strange Trip It's Been"
- Liz_Parker
- Zainteresowany
- Liz_Parker
- Zainteresowany
humaniści z met-fiz idą łeb w łeb (humanistka)
mam napisać obszerny referat o Bizancjum, struktura władzy, Stany Generalne może ktoś jest na czasie i wie gdzie otym piszą a co ważniejsze mam zrobić kartodiagram 6 najbardziej zaludnionych państw Swiata i w zwiąku ztym mam pytanie czy na tym kartodiagramie nalezy przedstawić to na wykresie dla każdego państwa czy chodzi tylko o kropkę i napisanie w legendzie jaką ma ona wartość.
jak ktoś zrozumiał oco mi chodzi byłabym wdzięczna za pomoc
mam napisać obszerny referat o Bizancjum, struktura władzy, Stany Generalne może ktoś jest na czasie i wie gdzie otym piszą a co ważniejsze mam zrobić kartodiagram 6 najbardziej zaludnionych państw Swiata i w zwiąku ztym mam pytanie czy na tym kartodiagramie nalezy przedstawić to na wykresie dla każdego państwa czy chodzi tylko o kropkę i napisanie w legendzie jaką ma ona wartość.
jak ktoś zrozumiał oco mi chodzi byłabym wdzięczna za pomoc
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi
- Liz_Parker
- Zainteresowany
- Liz_Parker
- Zainteresowany
Sysiu, nie wiem nic o Bizancjum itp. ale zobacz tu http://wiem.onet.pl/wiem/0103b9.html tu http://poczta.konta.plo.pl/hektor/bizancjum.html może coś znajdziesz,
i o Stanach Generalnych może być tutaj coś http://slimak.sciaga.pl/prace/praca/4629.htm tylko nie wiem czy to o to chodzi.
i o Stanach Generalnych może być tutaj coś http://slimak.sciaga.pl/prace/praca/4629.htm tylko nie wiem czy to o to chodzi.
- Liz_Parker
- Zainteresowany
na takiej, ze naleze do grona szarych eminencji stojacych za kazdym rzadem na swiecie... wczoraj przeglosowalismy wstrzymanie sie z zabiciem Busha jeszcze jakis miesiac... pozniej kolejne glosowanie...
poza tym, gdyby nie umysly scisle, to moglibyscie sobie forumowac wysylajac listy przez poslancow konnych... jak byscie wymyslili konie...
poza tym, gdyby nie umysly scisle, to moglibyscie sobie forumowac wysylajac listy przez poslancow konnych... jak byscie wymyslili konie...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
I tym sposobem się nawzajem uzupełniamy.
Mogę udzielać porad w zakresie matematyki, fizyki, informatyki.
Mogę udzielać porad w zakresie matematyki, fizyki, informatyki.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- Liz_Parker
- Zainteresowany
Dokładnie. Popieram w 100%. Jak by świat nie umiał czytać i pisać i ludzie "rozmawialiby" na migi to nie wiedzieliby, że jabłko to jabłko a nie np. krowa, nie mówiąc już o tym, że Newton sformułował by swoje prawa.Xander wrote:Gdyby nie humaniści to byś nie mógł forumować... bo byś nie umiał pisać...
Zaznaczyłam... mat-fiz chociash w zasadzie polski (raczej) troche lubie (oprocz recytowania, i gramatyki - bleee), Historia extra (ale tylko Polski), języki lubię (oprócz niemca - bleeee). Z matmy jestem b. dobra mimo że nie jestem jej fanatyczką (czy jakoś tak). Fizyki... nie umiem lubić bo mam od niej debilska babkę. A informatyka is the best!