Czy Roswell wam pomogło lub zmieniło coś w waszym życiu?
Czy Roswell wam pomogło lub zmieniło coś w waszym życiu?
Wszystko zawarte w temacie
Co do mojej skromnej osóbki - zaczęłam rysować komiksy z udziałem bohaterów tego naj, naj, naj serialu, projektować kosmiczne statki i pisac opowiadania.
A wy?
Co do mojej skromnej osóbki - zaczęłam rysować komiksy z udziałem bohaterów tego naj, naj, naj serialu, projektować kosmiczne statki i pisac opowiadania.
A wy?
Power of gravitation, does not have chances with power of attracting for screen, when it flies in television Roswell
Przyznam szczerze, że jestem tu pierwszy raz a z Roswell nie mam praktycznie nic wspólnego. Nie ogladałem tego serialu i nie zamierzam. Ale moge powiedzieć, że zmienił coś w moim zyciu, bo moja siostra oszalała na jego punkcie i całe moje zycie zmieniło się w słuchanie jej opowiadan o tym (tak przy okazji - hej Issy)
Nawet najprzebieglejszy mężczyzna nie dorówna w fałszu najszczerszej kobiecie. Bo aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta.
W moim życiu serial zmienił dużo. Kiedy był emitowany cały tydzień miałam dostosowany tak, aby w sobotę móc bez problemu usiąść przed telewizorem i go obejrzeć. Po pierwsze uzależniłam się od niego, po drugie znacznie później, uzależniłam się również od tego forum. Tylko dla niego wysuplam 150 pln na tą zakichaną neostradę ( czemu nie jest tańsza?), żeby móc poczytać i popisać.
No ale co kupienie tych wszystkich rzeczy zmienło w twoim życiu albo w czym pomogło?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Dziki serialowi staBam sie troche mniejsza pesymistka (no bo trzeba przeciez miec na dzieje na to, ze puszcza powtorki ) , no i nareszcie mam uluiony serial, który mnie wciaaaaaaaagnal! Czy cos jeszcze sie zmienilo? No taaakk... przez rodzice zalozyli stale lacze, bo juz nie mogli patrzec na rachunki internetowe
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Poznalem pare bardzo fajnych osob, pare takich w miare ciekawych, pare takich wqrzajacych, caly tlum takich o ktorych nie wiem co myslec, stracilem kupe czasu przed telewizorem i ekranem monitora poglebiajac swa wade wzroku... i ODNALAZLEM SENS SWEGO ZYCIA!!!
Nie, no to otatnie to akurat nie prawda ale chcialem byc pierwszy, ktory walnie taka glupote
Nie, no to otatnie to akurat nie prawda ale chcialem byc pierwszy, ktory walnie taka glupote
A to będzie dziwna wypowiedź.
W moim życiu zmieniło bardzo wiele, a najważniejsze, że zmieniło moje myślenie o kosmitach. Może to zabrzmi dziwnie, ale kiedyś się ich bałam... myślenie że oni gdzieś tam są i nie wiadomo czego mogą od nas chciać, jakoś mi się nie bardzo podobało... zupełnie nie rozumiem dla czego.... i chyba nie bardzo w nich wierzyłam.
Teraz już się nie boję, żadnych kosmitów nawet jakichś tam skórów, bo nasza trójeczka sobie z nimi poradzi
Ale na serio, pomyślałam, o nich zupełnie inaczej... bo przecież może być podobnie jak w serialu...
No i odkryłam, że sama jestem kosmitką
Tak sobie teraz myślę, że skoro myślenie o kosmitach mi się nie podobało, to nie wiem dlaczego mam taki nick.... on powstał jeszcze przed Roswell, Kes to ze star treka
W moim życiu zmieniło bardzo wiele, a najważniejsze, że zmieniło moje myślenie o kosmitach. Może to zabrzmi dziwnie, ale kiedyś się ich bałam... myślenie że oni gdzieś tam są i nie wiadomo czego mogą od nas chciać, jakoś mi się nie bardzo podobało... zupełnie nie rozumiem dla czego.... i chyba nie bardzo w nich wierzyłam.
Teraz już się nie boję, żadnych kosmitów nawet jakichś tam skórów, bo nasza trójeczka sobie z nimi poradzi
Ale na serio, pomyślałam, o nich zupełnie inaczej... bo przecież może być podobnie jak w serialu...
No i odkryłam, że sama jestem kosmitką
Tak sobie teraz myślę, że skoro myślenie o kosmitach mi się nie podobało, to nie wiem dlaczego mam taki nick.... on powstał jeszcze przed Roswell, Kes to ze star treka
I want out, because I love you so much
A ja myslałem, że to po przeczytaniu Alchemika
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Po pierwsze cześć, jestem tu pierwszy raz...
Zmienil, zmienił. Musiałam nauczyć sie planowania zajęć, dostosowywania ich do sobotnigo programu telewizyjnego. poza tym poznalam kawałek naprawde dobrej muzyki i za to jestem gorąco wdzięczna!!! no i przez dlugi czas miałam serialik, ktory mogłam sledzić z zapartym tchem
Zmienil, zmienił. Musiałam nauczyć sie planowania zajęć, dostosowywania ich do sobotnigo programu telewizyjnego. poza tym poznalam kawałek naprawde dobrej muzyki i za to jestem gorąco wdzięczna!!! no i przez dlugi czas miałam serialik, ktory mogłam sledzić z zapartym tchem