Roswell w TV
Roswell w TV
Minęło już poznad pół roku odkąd na Polsacie puścili ostatni odcinek Roswell. Czy nie myślicie, że mogli by go wyemitosać znowu. Najlepiej od pierwszego sezonu. Może napisalibyśmy jakąś petycję?
Polsat i tak pewnie puści powtórki w wakacje. A jeśłi zależy ci na odcinkach z Roswell i masz stałe łącze to najlepiej jest po prostu ściągnąć te odcinki z Emula, a napisy ściągnąc z internetu (dokładna strona jest chyba na forum POMOC w temacie "Napisy")
Z resztą wydaje mi sie że o wiele lepiej jest oglądać angielską wersje z napisami niż ten bełkot lektora, który w dodatku czasem coś przekręci.
Z resztą wydaje mi sie że o wiele lepiej jest oglądać angielską wersje z napisami niż ten bełkot lektora, który w dodatku czasem coś przekręci.
Znowu? A kiedy mają być Nowe Rzeczy?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Bredzisz.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
- Liz ParkerEvans
- Gość
Ale oglądać na kompie a w TV do duża różnica.Zresztą tak każdy będzie mógł oglądać a nie tylko ten kto sobie ściągnie z neta.Tajniak wrote: A jeśłi zależy ci na odcinkach z Roswell i masz stałe łącze to najlepiej jest po prostu ściągnąć te odcinki z Emula, a napisy ściągnąc z internetu
KOCHAM ROSWELL
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
Niech chodzi o sam dzwiek komputera ale no w moim przypadku o prąd.Moja mama bardzo szanuje pieniądze i jak by zobaczyła włączonego w nocy kompa to chyba by sie wkurzyła!
Ale i tak mam wszystkie odcinki na dvd i nie mam problemu z oglądaniem Roswell jednak bardzo bym chciała żeby powtórzyli serial przede wszystkim dla tych fanów którzy nie mają dostępu do internetu!
Ale i tak mam wszystkie odcinki na dvd i nie mam problemu z oglądaniem Roswell jednak bardzo bym chciała żeby powtórzyli serial przede wszystkim dla tych fanów którzy nie mają dostępu do internetu!
"I felt like Jason Behr and I had such a unique chemistry.
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
Prosze tylko nie w wakacje...a z resztą tak czy siak pewnie nie bede mogła oglądać bo urlop dają dopiero po roku pracy a ja jeszcze tyle nie mam .Ogólnie tesknie za tym oczekiwaniem na każdy następny odcinek,pamietam ze jak się kończył to oglądałam napisy do samego końca bo nie mogłam się oderwać od tego limatu-a poźniej szarza rzeczywistość ....jak ja chce byc pare lat młodsza .
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
Wiesz,moja pasja co do Roswell nie ma granic wiec nie widze w tym nic złego chodziło o to że ta melodia końcowa była równie fajna .onar-ek wrote:Aż tak zdesperowana nie byłam, aby ogladac napisy,
I chyba rzeczywiścwie nie będzie powtórek Roswell w wakacje. W soboty o 17.15 (o tej porze o której w zeszłym roku było Roswell) będą powtórki tego serialu z Katherine Heigl o chirurgach (nie pamiętam tytułu ). (Już wiem, że mi się ten serial nie spodoba. Tak samo jak nie cierpię Ostrego Dyżuru... To jest dla mnie zbyt drastyczne...
A o Roswell do tej pory nic nie słyszałam.
A o Roswell do tej pory nic nie słyszałam.