Sprawdźmy swoją wiedzę.
Re: Sprawdźmy swoją wiedzę.
Po przebudzeniu Maxa w szpitalu Michael wypowiedział takie słowa : Brawo uratowałeś życie Mr ..... Albo coś takiego
Tak było coś takiego. Ale to nie było imię konia. To Michael go tak nazwał. Trzeba było tak od razu.
Odpowiedź brzmi MR. ED
Odpowiedź brzmi MR. ED
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Właśnie o to mi chodziło No dobra mogłam dodać że Misiek go tak ochrzcił ale myślałam że się domyślicie Femii taraz twoja kolej dawaj powal nas na kolana swoim pytaniem
To niech będzie takie. Nie wiem czy łatwe czy trudne ale jest.
Jak nazywało się wujostwo(ciotka i wujek) Laurie?
Jak nazywało się wujostwo(ciotka i wujek) Laurie?
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Szczerze mówiąc bardzo dobre pytanko
Ja wiem tylko imię ciostki Meredhit
Ja wiem tylko imię ciostki Meredhit
Połowa drogi za Tobą Goya. A nie byłam pewna tego pytania. Odgadujcie drugie imię bo jak nie to mam już inne pytanie w głowie.
Wiem Meredhit i Bobby ? !
Wiedziałam, że jak dam Wam czas to w końcu ktoś odgadnie drugie imię. Brawo Goya zgadłaś obydwa imiona więc teraz Twoja kolej.
Ha zgadłam jestem z siebie taka dumna No dobra, a teraz czas na pytanko
Jakiej firmy bokserki miał na sobie Kyle w odcinku Ask Not ?
Jakiej firmy bokserki miał na sobie Kyle w odcinku Ask Not ?
Calvin Klein
To jedna z moich ulubionych scen z Tess
To jedna z moich ulubionych scen z Tess
Prawidłowa odpowiedź A może ktoś by się dołączył bo z femii wkońcu zabraknie nam pomysłów