Sprawdźmy swoją wiedzę.
Re: Sprawdźmy swoją wiedzę.
Ostrzegała że nie będzie łatwo teraz znacie mój gniew
Ogólnie jestem nadal w trakcie oglądania Roswell, więc może nie mam tak dużej wiedzy jak wy o serialu, ale może takie pytanko z ostatniego odcinka:
Co Michael chciał początkowo dać Marii na gwiazdkę?
Co Michael chciał początkowo dać Marii na gwiazdkę?
We're TAKERS
To jeden z moich ulubionych odcinków. To miał być zderzak do Jetty.
Michael uważał, że to bardzo troskliwy i przemyślany prezent Moim skromnym zdaniem zgadzam się z nim. Ja bym była bardzo rozczulona tym, że pomyślał o moim bezpieczeństwie. Maria nigdy nie rozumiała i zawsze oczekiwała, że Michael będzie kimś innym niż jest. Ale to temat na dyskusję w innym dziale.
Moje pytanie brzmi :
Co powiedział Michael kiedy pierwszy raz pocałował Marie?
Michael uważał, że to bardzo troskliwy i przemyślany prezent Moim skromnym zdaniem zgadzam się z nim. Ja bym była bardzo rozczulona tym, że pomyślał o moim bezpieczeństwie. Maria nigdy nie rozumiała i zawsze oczekiwała, że Michael będzie kimś innym niż jest. Ale to temat na dyskusję w innym dziale.
Moje pytanie brzmi :
Co powiedział Michael kiedy pierwszy raz pocałował Marie?
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Oj femii trudne pytanko szczerze mówiąc ale znam odpowiedź Sierdzę cichutko i dam się wykazać innym
myblink poradzisz sobie rusz główką
Przepraszam bardzo ale proszę nie robić sobie ze mnie jaj. Pytanie jest bardzo ładne Mogę wam dać takie, które zapamiętacie do życia. ;>
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
ja nie pamietam
No nie mówcie, że naprawdę nie wiecie. Naprawdę mogę zmienić pytanie. Jeśli chcecie to dam łatwiejsze jeśli to naprawdę sprawia wam problem. Tylko mówcie poważnie.
Nie pamiętam dosłownie co powiedział, ale było to coś w stylu: ,,To żeby cię uspokoić”.
Brawo!!!!!! Widzicie to nie było takie trudne. Teraz Twoja kolej Kati.
Te ukłony nie były konieczne, femii. A pytanie... Pod jakim pretekstem Isabel została zwabiona do Crashdown na swoje urodzinowe przyjęcie-niespodziankę?
Cholera, jeszcze jakieś 2 tygodnie temu oglądałem właśnie ten odcinek. Ciężko jest sobie przypomnieć...
We're TAKERS
Chyba Alex miał jej zwrócić jakąś książkę o to chodzi ?
No niedokładnie. Ale prawie dobrze.
Kati ale powiedz czy uznajesz odpowiedź aby Goya mogła zadać pytanie.
nie, to ona miała oddać książkę Alexowi.
To jest właśnie prawidłowa odpowiedź
dobra, podajcie imiona wszystkich przywódców biorących udział w spotkaniu, w Nowym Jorku.