Sprawdźmy swoją wiedzę.
Re: Sprawdźmy swoją wiedzę.
powiem tak figurka, dokładnej nazwy nie pamiętam, jak ktoś mnie przebije to proszę
I gdzie ta moja nagroda? Ktoś mi ją buchnął sprzed nosa. Ale tak to jest kiedy człowiek nie ma czasu tu zajrzeć. To się zemszczę i podam odpowiedź. To była rzeźba przedstawiająca jedną z bogiń jakiejś religii. Nie pamiętam jakiej dokładnie. A w serialu nie mówili co to była za rzeźba.irien7 wrote:Swoja droga to ty potwierdzasz odp po to, aby femii mogla swobodnie zadać pytanie w nagrodę.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
to był Budda ale nie pamiętam ,,ilunastowieczny." mógłbym sprawdzić oglądając odcinek ale chyba nie o to chodzi w tej zabawie dlatego powiem tylko tyle ile pamiętam z głowy.
Goya to która odpowiedż cię najbardziej zadowala?
Odpowiedź jak najbardziej usatysfakcjonująca :d Sorry femii ale kto pierwszy ten lepszy Każdu chce się popisać wiedzą ale teraz możesz odebrać nagrodę i zadaj pytanie (jeśli chcesz ale swoją drogą myślę że ta zabawa Ci się szybko nie znudzi ;p) Przetrwałyśmy juz najgorsze chwile kryzysu
Mam nadzieje, że najgorsze już za nami. Czas na pytanie.
Na co chorowała córka Brodiego, którą uleczył Max?
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
femii wrote:Mam nadzieje, że najgorsze już za nami. Czas na pytanie.
Miała nowotwór?
Ale szybko. Odpowiedź dobra. Czas na twoją nagrodę Irien. Zadaj pytanie.
Co skórowie z Nicolasem na czele chcieli od Maxa i reszty?
Ja wiem !!! Ale dam szanse innym nie będę taka zachłanna.
No dobra to ja tez się powstrzymam i zaczekam ale nie długo !
Nie wytrzymam dłużej. To był Granilith.
Byłam pierwsza ha ha ha
Moje pytanie.
Razem z jakim zespołem Max przyszedł pod balkon Liz śpiewać jej serenadę?
Byłam pierwsza ha ha ha
Moje pytanie.
Razem z jakim zespołem Max przyszedł pod balkon Liz śpiewać jej serenadę?
Femii mi się odwdzięczyła za kradziesz pytania Ty szprytny lisku Dobra to umieszczam odpowiedź to był Mariachi Band
Oko za oko kradzież pytania za kradzież pytania
Odpowiedź prawidłowa, Goya twoja kolei na pytanko. Miejmy nadzieje, że nikt cię nie ubiegnie.
Odpowiedź prawidłowa, Goya twoja kolei na pytanko. Miejmy nadzieje, że nikt cię nie ubiegnie.
Nie dawno była tu pustka a teraz biją się żeby zadać pytania jestem wzruszona Chwila nieuwagi a już będę w tyle na forum i jeszcze o mnie zapomną
Dobra to wytężam swój wielki umysł i ...... mam
Jaka jest data urodzin Isabel ? Mam nadzieję że nie poradzicie sobie tak łatwo
Dobra to wytężam swój wielki umysł i ...... mam
Jaka jest data urodzin Isabel ? Mam nadzieję że nie poradzicie sobie tak łatwo
Oj Goya zła kobieta z Ciebie To nam teraz dałaś zagadkę. Ja osobiście nie wiem. Chyba czas na mała powtórkę Roswell.
Uwielbiam ten tekst ze złą kobietą A co pomęczcie się trochę wszystko idzię po mojej myślifemii wrote:Oj Goya zła kobieta z Ciebie .
25 października?Goya wrote: Jaka jest data urodzin Isabel ? Mam nadzieję że nie poradzicie sobie tak łatwo
Bardzo dobrze
Na jaki kolor Max i Michael malowali ściany w domu Isabel, gdy nie mogła się zdecydować jaki kolor wybrać?