książki o rosswell-ile
Re: książki o rosswell-ile
Ma ktoś skany wszystkich, bądź częsci książek o roswell? Najlepiej po polsku...
Roswell było, jest, i będzie zachowane na zawsze w naszych sercach ;D
Czy ja też mogę poprosić o wysłanie na maila tych książek?:) Mail: katarzyna.tracz.85@gmail.comOlka wrote:Poszło. Polecam się na przyszłość
Arimathea:)
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Jak zobaczyłam temat to w pierwszej chwili nie wiedziałam o co chodzi w tej końcówce "o rosswell-ile" .
Czytałam książki 1-5, których istnienie odkryłam przypadkiem w dziale fantastyki swojej osiedlowej biblioteki. Pożyczyłam, łykałam w szybkim tempie, ale wyłącznie dla sentymentu jakim darzę serial. Niestety, książki - moim zdaniem - nie są porywające. Przeczytałam raz i raczej nie będę miała ochoty na kolejne z nimi spotkanie. Serial prezentuje się na tym tle o wiele lepiej, jednak w stosunku do książek jest sporo różnic.
Nie dziwię się więc, że nie ma chętnych do wydania po polsku 6-10. Kto to teraz przeczyta?
Czytałam książki 1-5, których istnienie odkryłam przypadkiem w dziale fantastyki swojej osiedlowej biblioteki. Pożyczyłam, łykałam w szybkim tempie, ale wyłącznie dla sentymentu jakim darzę serial. Niestety, książki - moim zdaniem - nie są porywające. Przeczytałam raz i raczej nie będę miała ochoty na kolejne z nimi spotkanie. Serial prezentuje się na tym tle o wiele lepiej, jednak w stosunku do książek jest sporo różnic.
Nie dziwię się więc, że nie ma chętnych do wydania po polsku 6-10. Kto to teraz przeczyta?
- ALEX_WHITMAN
- Redaktor
Beauty_Has_Come wrote:Jak zobaczyłam temat to w pierwszej chwili nie wiedziałam o co chodzi w tej końcówce "o rosswell-ile" .
No właśnie tylko tacy jak my.
ALEX WHITMAN autor fan-ficków oraz jeden z redaktorów strony http://www.roswell.pl
Zdaję sobie sprawę, że minęło dość sporo czasu od tego postu, ale jeśli oferta jest aktualna to czy można prosić o przesłanie na maila? annkos@poczta.fmOlka wrote:Mogę podesłać wszystkie 10 książek w języku angielskim z rozszerzeniem .lit (czyta je np. program Microsoft Reader do ściągnięcia za darmo ze stron Microsoftu).
Z góry serdecznie dziękuję!:)
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
A ja, jako sympatyczka serialu nie jestem niestety zainteresowana czytaniem następnych książek z serii. Po prostu tamte niespecjalnie przypadły mi do gustu i mimo, że są związane z serialem to szkoda mi czasu na coś, co wcześniej mnie nie zainteresowało.ALEX_WHITMAN wrote:No właśnie tylko tacy jak my.Beauty_Has_Come wrote:Nie dziwię się więc, że nie ma chętnych do wydania po polsku 6-10. Kto to teraz przeczyta?
Czy ktoś z Roswellian czytał wszystkie wydane u nas książki i jest nimi zachwycony? Czy - jeśli chce przeczytać następne - to tylko przez sentyment do serialu?
- ALEX_WHITMAN
- Redaktor
Te książki są słabiutkie, ale od tego się zaczęło... A więc sentyment
ALEX WHITMAN autor fan-ficków oraz jeden z redaktorów strony http://www.roswell.pl
witam
minęło juz troche czasu od ostatnich wpisów
może jednak ma ktos jeszcze przetłumaczone części książek roswel w kregu tajemnic części 6-10
jeśli tak to prosze o przesłanie na maila perelka02@autograf.pl
minęło juz troche czasu od ostatnich wpisów
może jednak ma ktos jeszcze przetłumaczone części książek roswel w kregu tajemnic części 6-10
jeśli tak to prosze o przesłanie na maila perelka02@autograf.pl
Dołączam się do powyższej prośby Gizol@rocketmail.com
Spróbujcie poszukać na chomikuj. Ja wiem, że kiedyś tam coś widziałam. Jak znajdę to dam znać.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
-
- Gość
Niestety ale na chomikuj jest tylko 5 części w formacie pdf co do cz. 6-10 to trzeba by było przetłumczyć, jakimś programem...
Co do poprzednich postów, mi te książki się bardzo podobały i przeczytałem je kilka razy od deski do deski. Ma ktoś może jakieś namiary na części 6-10 po polsku?
- ALEX_WHITMAN
- Redaktor
Nie ma książek po polsku od 6 częścigizol wrote:Co do poprzednich postów, mi te książki się bardzo podobały i przeczytałem je kilka razy od deski do deski. Ma ktoś może jakieś namiary na części 6-10 po polsku?
Szukam, bo kiedyś na tym forum natrafiłem na info że są jakieś nie oficjalne spolszczenia tych książek.
- ALEX_WHITMAN
- Redaktor
Hm... pierwsze słyszę.gizol wrote:Szukam, bo kiedyś na tym forum natrafiłem na info że są jakieś nie oficjalne spolszczenia tych książek.
Ktoś ponoć próbował podjąć się ich spolszczenia.