PLAKAT
PLAKAT
Ahoj.
Mam taka sprawę, od dłuższego czasu szukam plakatu roswell.
Niestety nikt nie posiada a kiedyś dawno były np w świecie seriali,
więc ktoś z was na pewno ma i chętnie kupię, oczywiście za rozsądną cenę która nie rozśmieszy:)
Mam taka sprawę, od dłuższego czasu szukam plakatu roswell.
Niestety nikt nie posiada a kiedyś dawno były np w świecie seriali,
więc ktoś z was na pewno ma i chętnie kupię, oczywiście za rozsądną cenę która nie rozśmieszy:)
- MAX EVANS
- Fan
Re: PLAKAT
Posiadałem kiedyś takowy i traktowałem go jak przedmiot kultu ale niestety gdzieś go schowałem by nikt go nie znalazł i teraz sam nie mogę go znaleźć
A tak na dobrą sprawę to i tak bym go nie sprzedał bo ma dla mnie wartość sentymentalną
A tak na dobrą sprawę to i tak bym go nie sprzedał bo ma dla mnie wartość sentymentalną
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
Mam plakat Roswell, ale szczerze mówiąc jest już bardzo zniszczony, ponieważ ,,załatwił" go tak mój kuzyn, gdy był jeszcze bardzo mały. Niestety nakleił na niego nawet naklejkę z gumy do żucia. Do tej pory mu tego nie wybaczyłam
Otóż to.MAX EVANS wrote: A tak na dobrą sprawę to i tak bym go nie sprzedał bo ma dla mnie wartość sentymentalną
rozumiem ale moze ktos np ma 2 takie sameMAX EVANS wrote:A tak na dobrą sprawę to i tak bym go nie sprzedał bo ma dla mnie wartość sentymentalną
Również mam plakaty z Roswell i niestety żadnego w podwójnego wersji, a jako wierna wielbicielka tego serialu nie miałabym serca się ich pozbyć.
A swoja drogą mineło juz trochę czasu od ostatniego posta i może udało Ci się gdzieś je znależć?
A swoja drogą mineło juz trochę czasu od ostatniego posta i może udało Ci się gdzieś je znależć?
nie udało mi się niestetyirien7 wrote:A swoja drogą mineło juz trochę czasu od ostatniego posta i może udało Ci się gdzieś je znależć?
ale nie dawno widziałem w świecie seriali że był artykuł o ziomalu co posiada WSZYSTKIE
numery świata seriali od samego początku
trza by podbić do gościa może plakaty sprzeda
Oooo widzisz jaki zaradny jesteś, napisz do gościa, a nóż...NASEDO wrote:nie udało mi się niestetyirien7 wrote:A swoja drogą mineło juz trochę czasu od ostatniego posta i może udało Ci się gdzieś je znależć?
ale nie dawno widziałem w świecie seriali że był artykuł o ziomalu co posiada WSZYSTKIE
numery świata seriali od samego początku
trza by podbić do gościa może plakaty sprzeda
nie no to był żart przecież nie będę durnia z siebie robiłirien7 wrote:Oooo widzisz jaki zaradny jesteś, napisz do gościa, a nóż...
a tam od razu durnia - >fanaNASEDO wrote:nie no to był żart przecież nie będę durnia z siebie robiłirien7 wrote:Oooo widzisz jaki zaradny jesteś, napisz do gościa, a nóż...
gościu by jednak coś innego pomyślałirien7 wrote:a tam od razu durnia - >fana