Roswell vs. Vampire Diariers
Roswell vs. Vampire Diariers
Musz zadac wam to pytanie ostatnio ogladalam Pamietniki wampirow i niemoge opszec sie mysli iz głowna bohaterka Elena Gilbert jest wierna kopia Liz Parker.Czy w waszych spostrzezeniach na temat tego serialu rowniez pojawia sie to spostrzezenie??
- ALEX_WHITMAN
- Redaktor
Re: Roswell vs. Vampire Diariers
Zdecydowanie tak, na roswell.pl pojawi się o tym post Elena jest fajna, ale Liz to Liz
ALEX WHITMAN autor fan-ficków oraz jeden z redaktorów strony http://www.roswell.pl
Ja oglądałam kilka odcinków Pamiętników i też to zauważyłam. Serial nawet może być ale Roswell to w końcu Roswell i tak jak powiedziałeś Liz to Liz
- ALEX_WHITMAN
- Redaktor
Obejrzałem I sezon - całkiem fajnie, nawet bardzo bardzoKati wrote:Ja oglądałam kilka odcinków Pamiętników i też to zauważyłam. Serial nawet może być ale Roswell to w końcu Roswell i tak jak powiedziałeś Liz to Liz
ALEX WHITMAN autor fan-ficków oraz jeden z redaktorów strony http://www.roswell.pl
Fajne, fajne dobrze się ogląda ale dla mnie Roswell i tak jest na pierwszym miejscu.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
ALEX_WHITMAN wrote:Zdecydowanie tak, na roswell.pl pojawi się o tym post Elena jest fajna, ale Liz to Liz
Alex, i gdzie ten post?
Zaintrygowało mnie, w czym bohaterka jest tak podobna do "naszej" Liz
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Cóż, postanowiłam powtórnie powrócić do wątku, skoro być może Vampire Diaries stanie się jednym z seriali uzupełniających serwis roswell.pl
A więc, gdzie podobieństwo?
1) Bohaterka ma ciemne włosy i podobną fryzurkę do Liz
2) Bohaterka pisze pamiętnik (w sumie to popularny zwyczaj )
3) Bohaterka kocha się w nadnaturalnym chłopaku i poprzez znajomość z nim zmienia się jej życie
Coś jeszcze? Czy to wystarczające podobieństwo żeby mówić o podobieństwie?
A więc, gdzie podobieństwo?
1) Bohaterka ma ciemne włosy i podobną fryzurkę do Liz
2) Bohaterka pisze pamiętnik (w sumie to popularny zwyczaj )
3) Bohaterka kocha się w nadnaturalnym chłopaku i poprzez znajomość z nim zmienia się jej życie
Coś jeszcze? Czy to wystarczające podobieństwo żeby mówić o podobieństwie?
ej.. ja jestem obecnie na 10 odcinku 2 sezonu Pamiętników i ani razu nie rzuciło mi się podobieństwo Liz do Eleny, a wręcz przeciwnie, jak sobie o tym pomyślę to uważam że są zupełnie inne. Elena jest jednak o wiele bardziej odważna i wie czego chce, czego nigdy nie umiałam powiedzieć o Liz.
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...