książki o rosswell-ile
-
- Gość
książki o rosswell-ile
Chodzi mi oczywiście o książki melindy metz - czytałem ich wszystkie do dziewiątej części włącznie. Nie wiecie może ile ich jeszcze jest ? (o wydania angielskie pytam, bo polskie są tylko do 6 części) A może jednak historia naszych kosmitów kończy się na śmierci Adama i byc może Maxa? Proszę o odpowiedź kogoś kto wie coś o następnych książkach. Za odpowiedzi z góry dziękuje!
Re: książki o rosswell-ile
Melinda Metz napisała 10 tomów:
- The Outsider
- The Wild One
- The Seeker
- The Watcher
- The Intruder
- The Stowaway
- The Vanished
- The Rebel
- The Dark One
- The Salvation
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
-
- Gość
Już przeczytałem i mam na kompie części od 5-10 po polsku przejechane translatorem ale daje rade się czytać chce ktoś ??
Mi bardzo zależy na tych książkach, więc jeśli byś mógł to prosiłabym na email chocolate_333@o2.pl
Może na Allegro są jakieś do kupienia... Kiedy "Roswell" był emitowany na Polsacie to szukałem ich w ksiegarniach ale niestety bez sukcesu
A czy ja też mogłabym prosić??? dorotak220@poczta.onet.pl Bedę wdzięcznajackslateebook wrote:Już przeczytałem i mam na kompie części od 5-10 po polsku przejechane translatorem ale daje rade się czytać chce ktoś ??
Przeczytałam też "Loose ends", a w kolejce czeka "Nightscape" i "Pursuit". Na pewno się orientujecie, że te ksiązki to cd przygód naszych Roswellian , ostatnia część to "Turnabout" na necie można znaleźć jej angielskie streszczenie, bo książki wycofano z druku a cena "Turnabout" i m.in. "A new beginning" na ebay od $200!
Może ktoś z was czytał wsponiane przeze mnie pozycje lub inne książki z tej serii? Czekam na recenzje
Pozdrawiam fanów tego świetnego serialu.
jeśli wciąż aktualne poproszę : paulina.dziewiz@gazeta.pljackslateebook wrote:Już przeczytałem i mam na kompie części od 5-10 po polsku przejechane translatorem ale daje rade się czytać chce ktoś ??
Kto szuka nieba na ziemi ten spał na lekcji geografii. (S. J. Lec)
a któz moze miec całe, ja z checia chciałabym gosia_sch@wp.pl ale w całosci bardddzooo
Mogę podesłać wszystkie 10 książek w języku angielskim z rozszerzeniem .lit (czyta je np. program Microsoft Reader do ściągnięcia za darmo ze stron Microsoftu).
Byłabym wdzięczna, jeśli mogłabyś mi je podesłać. dorotak220@poczta.onet.pl
Z góry dziekuję
Z góry dziekuję
Poszło. Polecam się na przyszłość
Bardzo dziękuję
Czas powrócić do korzeni... Ja też poproszę freja@op.pl Jeśli wciąż aktualne, a osoba, która to ma to i przeczyta to te "przejechane translatorem" też poproszę.
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Jak wyżej, też bym prosił sethan@op.pl
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- ALEX_WHITMAN
- Redaktor
alex_whitman@interia.pl -->> Też ładnie proszę.
ALEX WHITMAN autor fan-ficków oraz jeden z redaktorów strony http://www.roswell.pl
Jeśli nadal aktualne, to byłabym wdzięczna, gdybyś przesłała na drarry@o2.pl.Olka wrote:Mogę podesłać wszystkie 10 książek w języku angielskim z rozszerzeniem .lit (czyta je np. program Microsoft Reader do ściągnięcia za darmo ze stron Microsoftu).
Jeśli jest aktualne to gorąco proszę i z góry dziękuję:)Olka wrote:Mogę podesłać wszystkie 10 książek w języku angielskim z rozszerzeniem .lit (czyta je np. program Microsoft Reader do ściągnięcia za darmo ze stron Microsoftu).
To jeszcze mi podaj adres email
Czy ktoś czytał ( a może ma )"Quarantine" (Laura J. Burns) lub Skeletons in the Closet (Andy Mangels)???