książki Roswell w kręgu tajemnic
książki Roswell w kręgu tajemnic
Może ktoś wie skąd można ściągnąć książki roswell w kręgu tajemnic????Poroszę. Sądze że nie tylko mi się to przyda
Roswell było, jest, i będzie zachowane na zawsze w naszych sercach ;D
-
- Gość
mniejsza z tym pytanie raczej powinno byc kiedy do ...... wyjdą następne części gdyż wiadomo, że wydawnictwo splajtowało wiec proponował bym napisanie petycji do jakiegoś wydawnictwa o to by przetłumaczyli reszte książek Melindy M. a wtedy dopiero powinieneś się głowic gdzie kupic, bo uwież jak przeczytasz te 5 to bedzie ci mało tak jak mi :/
-
- Gość
-
- Gość
Jest coś takiego ja funkcja Edytuj. Nie ptrzba pisać post pod postem.
W sprawie tej akcji z ksązkami - list do wydawnictwa --> poszukaj w archiwum roswell.pl newsów .. zaczybnając od 2004 (nie powinno byc mowy o tym wcześniej niż wrzesień chyba) A jak nie znajdziesz napisz do jednego z adminów roswell.pl wydaje mi się że Olka Alex albo Baklo powinni coś wiedzieć.
W sprawie tej akcji z ksązkami - list do wydawnictwa --> poszukaj w archiwum roswell.pl newsów .. zaczybnając od 2004 (nie powinno byc mowy o tym wcześniej niż wrzesień chyba) A jak nie znajdziesz napisz do jednego z adminów roswell.pl wydaje mi się że Olka Alex albo Baklo powinni coś wiedzieć.
-
- Gość
Oficjalnie moge powiedziec, że <del>zaczołem</del> <ins>zacząłem</ins> tłumaczyc książki Roswell od 6 do 10 cześci <ins>średnik</ins> osoby zaineresowane proszone są o kontakt ze mną.
(Gdyby sporo osób dołączyło się do akcji <ins>przecinek</ins> to <del>poszło by</del> <ins>poszłoby</ins> to znacznie szybciej)
Jest też możliwośc <ins>przecinek</ins> by ktoś się tym zajął <ins>przecinek</ins> dzieki czemu <del>trwało by</del> <ins>trwałoby</ins> to znacznie krócej <ins>przecinek</ins> ale trzeba by było zapłacic takiej osobie)
PS: przez takie osoby co wolą ściągnąc z neta albo <del>porzyczyc</del> <ins>pożyczyć przecinek</ins> wydawnictwa plajtują i nie mogą dalej wydawac książek.
(Gdyby sporo osób dołączyło się do akcji <ins>przecinek</ins> to <del>poszło by</del> <ins>poszłoby</ins> to znacznie szybciej)
Jest też możliwośc <ins>przecinek</ins> by ktoś się tym zajął <ins>przecinek</ins> dzieki czemu <del>trwało by</del> <ins>trwałoby</ins> to znacznie krócej <ins>przecinek</ins> ale trzeba by było zapłacic takiej osobie)
PS: przez takie osoby co wolą ściągnąc z neta albo <del>porzyczyc</del> <ins>pożyczyć przecinek</ins> wydawnictwa plajtują i nie mogą dalej wydawac książek.
MAYDAY już 10 listopada w katowickim spodku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P
Nie umiesz pisać po polsku i chcesz tłumaczyć książki?
PS: To, co chcesz zrobić, jest naruszeniem praw autorskich.
PS: To, co chcesz zrobić, jest naruszeniem praw autorskich.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
A takie akcje tępimy na forum już od dawna. Zresztą na roswell.pl podobnie. Poza tym akcja "Uciekinier" jeszcze się nie zakończyła (wiem, należy mi się manto za tak długi czas jej przeciągania), ale już niedługo ruszymy pełną parą starając się przekonać jedno z polskich wydawnictw do kontynuacji działań "Da Capo".