To dla mnie zbyt trudny temat, temat w którym mozna pisać i pisać, a jednocześnie siedzieć bezczynnie przy komputerze i zastanawiać się jak skleić zdania. Mimo wszystko trzeba coś napisać, bo jest to post obowiązkowy.
Roswell to niezwykły serial młodzieżowy, który daję dużo do myslenia, każdy odcinek to nowy temat do dyskusji (Dzięki Bogu za to forum ). Różni się od innych miłosnych serialików, gdzie głównym motywem są wyświechtane "miłość i zdrada". Roswell to coś innego, coś świetnego, rewelacyjnego i niestety niedocenionego przez innych (oprócz nas, Roswellomaniaków, oczywiście )
Za co kochamy Roswell???
Ja Roswell kocham ..... za wszystko. Za to że przedstawia piękną miłosną historię w obróbce. Za to, że wspaniale wszystko łączy się całość, za tą stmosferę.... mogę wypisywać i wypisywać. Głownie chodzi mi o to, że po Roswell zawsze miałem "faze" gdy się kończył odcinek zawsze robiło mi się wesoło i smutno zarazem. Wesoło dlatego, że widziałem moich bohaterów a smutno dlatego bo się już skończyło.
Cały tydzień myślałem tylko "..żeby szybciej do weekendu, do Roswell..." moja mama do tej pory twierdzi, że to chore ale co ona może o tym wiedzieć
Jesteśmy Roswellomaniacy i kofamy Roswell
Cały tydzień myślałem tylko "..żeby szybciej do weekendu, do Roswell..." moja mama do tej pory twierdzi, że to chore ale co ona może o tym wiedzieć
Jesteśmy Roswellomaniacy i kofamy Roswell
Czarne biblie spisałem Słowa " Potępienie z zamierzenia " Gorzka prawda zdawała się daleko lepszą od kłamstwa Bo gdy nadzieję obalił rozum Coś się skończyło I Śmierć padła szybko do stóp życia