Fanklub Roswell ?
Fanklub Roswell ?
Wpadło mi dzisiaj w ręce gazeta Bravo z grudnia 2002. W tej gazecie o ile mi wiadomo było (bo teraz nie wiem jak jest) zawsze był rubryka z adresami różnych fanklubów i między innymi adres polskiego fanklubu Roswell który jest lub był podobno ofcjalny. A adres jest taki: "Roswell" Oficjalny fanklub serialu ul.Kościuszki 25/10 50-011 Wrocław. Jak na moją orientację w moim mieście to to jest chyba kogoś prywatne miszkanie. Tak mi się przynajmniej wydaje. A tak nawiasem to wogóle bym chciała wiedziec czy ktos o tym wiedzial wcześniej ??
A własciwie - to po co wam to?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
- Liz ParkerEvans
- Gość
Mój pseudonim, ranga, avatar, ten Post jak i wszystkie elementy sygnatury przepojone są ukrytymi znaczeniami i celami...
Tymczasem - jesli chodzi o wasz fanklub - to obawiam się, że wy same nie bardzo wiecie, czemu ma on służyć... Co ten system rzeczy miałby robić?
Tymczasem - jesli chodzi o wasz fanklub - to obawiam się, że wy same nie bardzo wiecie, czemu ma on służyć... Co ten system rzeczy miałby robić?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
- Maria_DeLuca
- Gość
Fanklub sam w sobei powinien definiować osoby, grupę ludzi, którzy mają kontakt z innymi klubami Roswell i mogą wnieść coś od nich z polski. np. - ja totalnie nie mogę dostać autografu Majandry, próbowałam już kilka razy... taki fanklub powinien pomagać ludziomw tym, organizować zjazdy, pisać petycje itp
Being a Lifesaver.. is like a.. dreaming withuth closing eyes. You can choose what do you want to see. You can choose when do you want to close your eyes. And wake up.