Nazwiska i tym podobne
Na smaym początku chciałam napisac że nie wciągam się zbytnio w dyskusje i odpisuje na pytania zawarte w pierwszym komentarzu.
Wiecie, nie nadążam za czytaniem.
Co do nazwy to wspólnik mojego taty miał na imię Max. No i jeszcze czytałam chyba tysiąc książek gdzie głóównym bohaterem była Elizabeth. Tyle tylko że nie mówiono na nie Liz, tylko Beth.
Wiecie, nie nadążam za czytaniem.
Co do nazwy to wspólnik mojego taty miał na imię Max. No i jeszcze czytałam chyba tysiąc książek gdzie głóównym bohaterem była Elizabeth. Tyle tylko że nie mówiono na nie Liz, tylko Beth.
Może facet nie był Polakiem?
A poza tym, też znam skróty Elizabeth- Liz, Beth. Byle tylko nie Eliza
Co do mnie to znam tylko Parkera i Evansa.
Parker- z książki której nie pamiętam, a Evans- w V tomie Harrego Pottera jest wymieniony - dręczył go Dudley.
A poza tym, też znam skróty Elizabeth- Liz, Beth. Byle tylko nie Eliza
Co do mnie to znam tylko Parkera i Evansa.
Parker- z książki której nie pamiętam, a Evans- w V tomie Harrego Pottera jest wymieniony - dręczył go Dudley.
That has happened it about you in my whole short life dreams finest me
w czasie wakacji był film z główmnym bohaterem Max'em Evans'em, ale nie pamiętam tytułu
Max'ów jest wogóle wszędzie pełno, ostatnio to bardzo popularne imię dla psa, choć jak słyszę gdy tak na psa wołają to mi jakoś tak dziwnie
królowe angielskie to przeciez Elzbietki,
nie wspominajac o Elżbietkach, które znam osobiście, choć najwięcej chyba znam Michałków
Max'ów jest wogóle wszędzie pełno, ostatnio to bardzo popularne imię dla psa, choć jak słyszę gdy tak na psa wołają to mi jakoś tak dziwnie
królowe angielskie to przeciez Elzbietki,
nie wspominajac o Elżbietkach, które znam osobiście, choć najwięcej chyba znam Michałków
Czytaj między wierszami...
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Duzo tego
Jak ogladalam Extremal Sports (czy jak to tam :D ) to byl taki zawodnik jak Max Evans i jezdzil na snowbordzie Tess Evans byla w filmie na TVN niepamietam nazwy ale duzo tego bylo... :)
W książce L.M Montgomery- "Takie jak Ania" znaleźć można taki oto fragment:
"-Czy wiesz-zapytała Maggie Brunt, podchodząc do Charlotty w tym samym momencie- że Lizzie Parker będzie adoptowana?"
Tess Harding to western z 1942 roku, wyreżyserowany przez Stevens'a George'a
"-Czy wiesz-zapytała Maggie Brunt, podchodząc do Charlotty w tym samym momencie- że Lizzie Parker będzie adoptowana?"
Tess Harding to western z 1942 roku, wyreżyserowany przez Stevens'a George'a
"You look into my eyes, I go out of my mind"
Ksiażka "Dotyk zła" i "W ułamku sekundy" - dochodzę do wniosku, że autorka ogladała Roswell... sami popatrzcie:
Autor - Alex Kava (nie wiem czy to pseudonim, czy prawdziwe nazwisko)
Pojawiły się tam takie imona jak : Max (tylko to była kobieta) Michael, Lizzie, Kyle. W drugiej części: Tess.
Mogłam o czymś zapomnieć... czytałam kilka miesięcy temu.
Film "K-PAX" - ostatnio jako dodatek do gazety Cztery kąty. Pojawiło się tam Roswell (a, że główny bohater podaje się za kosmitę, mówi chyba samo za siebie )
Moją ksiażke od angielskiego napisała Virginia Evans (ksiażka Upstream).
Autor - Alex Kava (nie wiem czy to pseudonim, czy prawdziwe nazwisko)
Pojawiły się tam takie imona jak : Max (tylko to była kobieta) Michael, Lizzie, Kyle. W drugiej części: Tess.
Mogłam o czymś zapomnieć... czytałam kilka miesięcy temu.
Film "K-PAX" - ostatnio jako dodatek do gazety Cztery kąty. Pojawiło się tam Roswell (a, że główny bohater podaje się za kosmitę, mówi chyba samo za siebie )
Moją ksiażke od angielskiego napisała Virginia Evans (ksiażka Upstream).
- Liz_Parker
- Zainteresowany
1. Matka Harry'ego Pottera miała Evans za panieńskie nazwisko.
2. W pierwszym tomie (HP) Dudley i jego kolega Piers maltretowali kolegów i koleżanki.
Piers + Agent Pierce = Sadyzm
3. Był też kiedyś taki serial Sunset Beach i tam była Tess, głupia blondyneczka ale dała się we znaki bohaterom, no i też była tam taka Maria.
4. Genie Francis to aktorka, która grała matke Zana i Vilandry grała też w serialu Północ - Południe Brett Main Hazard. Swoją drogą, ładna z niej kobitka.
5. No i jeszcze jest piosenkarka Kim Appleby
2. W pierwszym tomie (HP) Dudley i jego kolega Piers maltretowali kolegów i koleżanki.
Piers + Agent Pierce = Sadyzm
3. Był też kiedyś taki serial Sunset Beach i tam była Tess, głupia blondyneczka ale dała się we znaki bohaterom, no i też była tam taka Maria.
4. Genie Francis to aktorka, która grała matke Zana i Vilandry grała też w serialu Północ - Południe Brett Main Hazard. Swoją drogą, ładna z niej kobitka.
5. No i jeszcze jest piosenkarka Kim Appleby
"I Have Promises To Keep, And Miles To Go Before I Sleep." ROBERT FROST
"So That's The End. Our Life In Roswell. What A Long Strange Trip It's Been"
"So That's The End. Our Life In Roswell. What A Long Strange Trip It's Been"
- brendanferhfan
- Zainteresowany